Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Posljednja je prilika da prijavite vašu uspješnu HR praksu!

Do 26. srpnja prijavite vaše originalne projekte, programe i inicijative za nagradu Najbolje HR prakse!

Posljednja je prilika da prijavite vašu uspješnu HR praksu!

Domišljat – domišljatiji – najdomišljatiji - HR-ovac!

U pokušaju zadržavanja ključnih radnika i privlačenja kandidata koji će osnažiti trenutni tim, unaprjeđenja postojećih i kreiranja novih, uspješnijih poslovnih procesa te pronalaska što učinkovitijih metoda upravljanja zaposlenicima, moderni HR-ovci neprestano tragaju za inovativnim rješenjima.

Neumorno prešetavajući uredom s rukama sklopljenim na leđima, dok im bezbroj misli i ideja prolazi glavom, svakodnevno rade na pronalasku odgovora za izazove koji su stavljeni pred njih.

A tih je izazova (problem je i dalje 'no-no' riječ koju ne priznajemo) u posljednje vrijeme bilo, složit ćete se, više nego ikad prije. Međutim, teška vremena znaju probuditi ono najbolje u nama, a tako je bilo i ovaj put. Uz podršku vodstva kompanije, odjeli ljudskih resursa su domišljatim, maštovitim pa i osebujnim rješenjima - u trenucima smanjenja budžeta i brojnih ograničenja – pridonijeli povećanju kvalitete rada zaposlenika i boljim poslovnim rezultatima. 

Ako ste i vi osmislili i/ili proveli projekt koji se pokazao kao odlično rješenje na izazove krize, podijelite ga s HR zajednicom!

Pozivamo vas da besplatno predstavite pozitivne prakse kojima ste pomogli zaposlenicima tijekom koronakrize na izboru Najbolje HR prakse za 2021. godinu!

Pet najbolje ocijenjenih projekata dobit će priliku predstavljanja pred publikom HR Days konferencije koja će se održati 22. i 23. rujna u Rovinju. Nakon predstavljanja, publika će ocijeniti prakse te će se temeljem ukupne ocjene dodijeliti priznanja onima najboljima.

Projekt koji prijavljujete je potrebno implementirati najkasnije do 31.12.2021., a mogu se prijaviti i svi oni projekti koji su se provodili ili se provode unazad dvije godine.

Rok prijave je 26. srpnja 2021., prijave se vrše putem službene web stranice, a TOP 5 najboljih praksi osvaja jednu besplatnu kotizaciju za konferenciju HR Days!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.