Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Probudite usnulog lidera u sebi (i drugima!)

Posjetitelji ovogodišnje HR Days konferencije mogu sudjelovati na interesantnim radionicama na temu liderstva, growth mindseta, e-learninga, wellbeinga i mindfulnessa.

Probudite usnulog lidera u sebi (i drugima!)

Kako bi se prilagodili okruženju u kojem svakodnevno djeluju, a koje je u posljedjih godinu-dvije nalikovalo nemirnom, opetovanim olujama progonjenom moru, današnji lideri moraju biti otvoreni za stjecanje novih znanja i vještina.

Čak štoviše, od njih se očekuje neprekidno praćenje trendova i aktivno traganje za novim karijernim prilikama kojim će postojećem setu poslovnih kompetencija pridodati nove stavke.

Srećom, za sve sudionike HR days konferencije navedena ‘potraga’ narednog tjedna, barem privremeno, dolazi svome kraju!

Naime, dnevni red ovogodišnje konferencije, pored sjajnih predavanja vrhunskih predavača i okruglih stolova o aktualnim temama, nudi i niz interaktivnih predavanja!

Kako procijeniti zaposlenika?

Odgovor na pitanje iznad ponudit će radionica ‘Razvoj u procjeni i selekciji zaposlenika’ profesora psihologije i motivacijskog govornika Adriana Furnhama. Sudionici radionice doznat će nešto više o tradicionalnim, ali i nešto modernijim metodama procjene zaposlenika koje bi i sami mogli primijeniti u svom radu.

Leadership coach i mentorica Žana Goić Petričević će u okviru radionice ‘Kako biti 4D lider? Leadership kroz dimenzije SOUL okvira’ pojasniti zašto danas više nije dovoljno biti jednodimenzionalni lider koji stoji na čelu svega i zna odgovore na sva pitanja. Prema Žani, liderstvo nadilazi našu formalnu ulogu ili status i postaje odraz našeg utjecaja kojeg stvaramo na hrabar, svjestan, odgovoran i uvjerljiv način. 

Za sve one koji žele naučiti kako na jedan drugačiji i učinkovitiji način izgraditi kompetencije zaposlenika rješenje nudi radionica ‘Kako implementirati e-learning za front line zaposlenike i postići čak 90% engagement?’, Ivane Jandrić i Mitje Kulcara iz MOL grupe. 

Masterclass radionica ‚Growth mindset na djelu‘, vodećeg europskog stručnjaka za Growth mindset, razvoj leadership ai organizacijske promjene Skipa Bowmana, na duhovit i zanimljiv način donosi znanstveno dokazane i primjenjive alate koji nam pomažu stvoriti timove i organizacije koji proizvode veću vrijednost.

Vrijednost mindfulnessa i wellbeinga

Uspješno se nositi sa stresom, imati fokus, inspiraciju i razvijenu emocionalnu inteligenciju neke su od najpoželjnijih vještina današnjice. Mindfulness je vrlo efikasan način kako postići više fokusa, jasnoće, kreativnosti i općenito poboljšati svoj wellbeing, a lako ga je prakticirati tijekom cijelog radnog dana. Upravo to će pokazati radionica ‘Mindfulness@work’, Mindfulness i NLP Master trenerice Katarine Pavliše.

Wellbeing zaposlenika je od početka pandemije (konačno) dobio zasluženu pažnju. Neki su s tom temom krenuli i ranije, ali sada su gotovo svi HR stručnjaci kao i menadžeri uvidjeli da treba poduzeti nešto, ali što? Odgovore na ovo pitanja ponudit će predavanje ‘IWellbeing zaposlenika - isplati li se ulagati i u što’  konzultantice, poduzetnice i autorice Ivane Štulić.

Detaljnije informacije o svim predavačima i programu konferencije potražite na web stranici HR Days konferencije.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.