Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Postani građevinski nadzornik u Bavarskoj!

Ako si oduvijek zamišljao/la kako izgleda život u 'domovini' Oktoberfesta, Kraljevskog jezera, velebnih dvoraca i FC 'Bayerna', Deutsche Bahn ti nudi rješenje!

Postani građevinski nadzornik u Bavarskoj!

Dobro kvalificirano željezničko osoblje vrijedna je, ali rijetka imovina. Vođeni tim razmišljanjem, čelni ljudi Deutsche Bahna, drugog najvećeg transportnog poduzeća na svijetu, odlučili su potragu za kvalitetnim kadrom proširiti van granice Njemačke, a sada su stigli i u Hrvatsku!

Trenutno su u potrazi za osobom koja će spremno uskočiti u ispražnjene 'cipele' Građevinskog nadzornika (m/ž) na različitim lokacijama u Bavarskoj, primjerice u Augsburgu, Münchenu ili Nürnbergu.

Idealan kandidat/kandidatkinja za ovo radno mjesto može se pohvaliti završenim studijem građevinarstva/elektrotehnike/mehatronike, njemačkim jezikom se služi barem na razini B2, krase ga/ju izvrsne komunikacijske i pregovaračke vještine i timski je igrač. 

Ako se prepoznaješ u tom opisu, a uz to se s kacigom na glavi i reflektirajućim prslukom osjećaš ugodnije nego u odijelu ili kostimu, onda je ovo posao kao stvoren za tebe!

Što ćeš raditi?

Kao talent za istodobno izvršavanje više zadataka, u okviru ovog radnog mjesta pazit ćeš na sigurnost postrojenja te osiguravati poštivanje zaštite na radu i zaštite od nesreća na gradilištu. Bez obzira radi li se o novogradnji i velikom projektu ili održavanju, bit ćeš zadužen/zadužena za nadzor gradilišta, a tvoj tehnički 'know-how' omogućit će ti sudjelovanje u stvaranju specifikacija radova. Ujedno ćeš biti nadležna kontakt osoba za sva pitanja vezana uz upravljanje projektom!

Zašto je Deutsche bank pravi izbor za tebe?

Odluka o selidbi, i još k tome u drugu državu, nikako nije jednostavna i zato je Deutsche Bahn pripremio ponudu koju nećeš moći odbiti!

Sveobuhvatne pogodnosti

Dobit ćeš sveobuhvatni paket plaće, kao i opsežne pogodnosti, npr. mirovinski plan tvrtke, DB kartu, besplatna putovanja u lokalnom i međugradskom prijevozu (također za članove obitelji), popuste na putovanja i pogodnosti za akumuliranje kapitala.

Dugoročne perspektive

S individualnim mogućnostima daljnjeg razvoja na razini stručnjaka, projekata ili upravljanja, dajemo ti dugoročnu perspektivu. To također uključuje mogućnost međunarodnih zadataka diljem svijeta – od nekoliko tjedana do za vrijeme trajanja cijelog projekta.

Balans između posla i privatnog života

Podržavaju te u usklađivanju posla, obitelji i slobodnog vremena. Ovisno o zadatku moguće je fleksibilno radno vrijeme i mjesto rada. Možeš se odlučiti za dodatni odmor i uzeti slobodne dane.

Jesu li te uvjerili? PRIJAVI se na oglas već danas!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.