Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

EPAM organizira “Hiring Week” u Hrvatskoj, uz bonuse za prihvaćanje posla

Od 6. do 10. lipnja održava se događaj Hiring Week u Hrvatskoj, u organizaciji IT kompanije EPAM. Svi koji bi se željeli pridružiti njihovom timu stručnjaka pozvani su prijaviti se!

EPAM organizira “Hiring Week” u Hrvatskoj, uz bonuse za prihvaćanje posla

Međunarodna IT tvrtka EPAM, koja je ove godine i partner .debuga, organizira Hiring Week – poseban događaj tijekom kojeg će zapošljavati nove stručnjake. Za Hrvatsku ovaj će se događaj odvijati od 6. do 10. lipnja. Svi koji se prijave za priliku da se priključe EPAM-ovom timu stručnjaka imat će se prilike predstaviti, a ponudu za posao EPAM bi im mogao poslati unutar 48 sati od intervjua. Oni koji prihvate tu ponudu tijekom naredna 24 sata, dobit će i ulazni bonus, u bruto iznosu kako slijedi:

  • 20.000 kuna za stručnjake Mid razine,
  • 25.000 kuna za stručnjake Senior i Lead razine.

Poveznica za registraciju: https://epa.ms/27KMSp

Rezervacije vremenskih slotova za predstavljanje mogu se obaviti putem ovog linka. Na linku je potrebno ispuniti registracijski formular, potom dobiti potvrdu termina te proći intervju.

Ubrzajte razvoj karijere

Kao dio globalnog tima od više od 61.600 EPAM-ovaca u preko 45 zemalja, imat ćete prilike za profesionalni razvoj od prvog dana. Imat ćete pristup platformama za učenje i programima mentoriranja te širokom rasponu profesionalnih zajednica i događaja. Kroz globalne programe Engineering Excellence dobit ćete i treninge na najnovijim i najnaprednijim tehnologijama.

Svakog ćete dana surađivati s posvećenim i šarolikim timom, radeći zajedno na rješavanju nekih od najtežih digitalnih izazova na svijetu.
Koga traže?

  • Senior Java Developer
  • Lead JavaScript Developer
  • Lead Ruby on Rails Developer
  • Delivery Manager
  • Senior Business Analyst
  • Senior Test Automation Engineer (.NET, JavaScript or Java)
  • Lead DevOps Engineer
  • .NET Developer

Četiri faze hiring Weeka

  • Prijava putem jednostavne online forme i odabir vremenskog slota koji vam najviše odgovara.
  • Primanje potvrde o sudjelovanju. Jedan od regrutera EPAM-a javit će se u kratkom roku.
  • Održavanje online intervjua. Za vrijeme odabranog slota održat će se dva intervjua: jedan tehnički te drugi s menadžerom.
  • Zaprimanje povratne informacije. Unutar 48 sati, u ovisnosti o rezultatu intervjua, dobit ćete povratnu informaciju i potencijalnu ponudu da se pridružite njihovom timu. Do tada ćete vjerojatno već imati dovoljno informacija kako biste znali je li EPAM mjesto gdje želite graditi svoju karijeru. Ako prihvatite ponudu u roku od 24 sata, imat ćete pravo na spomenuti bonus.

Zašto odabrati EPAM?

Rast. EPAM je rangiran među vodećim IT uslužnim kompanijama na Fortuneovoj listi 100 Fastest-Growing Companies, 2019., 2020. i 2021. godine.
Uživajte u karijeri gdje vam nikada nije dosadno. Radit ćete na raznim projektima za velike globalne klijente. Surađivat ćete s kolegama koji posjeduju duboku tehničku ekspertizu i inženjersku izvrsnost.

Razvoj. Imat ćete pristup velikoj knjižnici te visoko stručnom timu, posvećenome pružanju najmodernijeg iskustva učenja i razvoja.

Suradnja. Uključite se u EPAM-ove tehničke zajednice, pristupite platformi We Are Community i surađujte s kolegama kroz razne globalne i lokalne timske evente.

Inovacije. Naš tim u Hrvatskoj ostavlja trag u projektima za mnoge najveće EPAM-ove klijente.

Ponudu aktivnih oglasa tvrtke EPAM provjeri na: EPAM Hiring Week in Croatia in Croatia - Apply Today!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.