Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Koje sve informacije mora sadržavati oglas za posao?

Kakvog formata on mora biti, ali i koji popratni sadržaj bi jedan portal za oglašavanje radnih mjesta, poput portala MojPosao, morao imati?

Koje sve informacije mora sadržavati oglas za posao?

Scenariji je sljedeći: tražite posao, pregledali ste i po nekoliko oglasa, a svi su različiti. Neki imaju više informacija, neki manje, neki poslodavci se odmah jave, neki vam ne pošalju niti mail zahvale. Sve je to naša realnost. Iako na tržištu rada ne postoji točno definirani način po kojem bi se natječaji za posao trebali kreirati, moramo priznati kako su poslodavci, u lovu na radnike, postali sve kreativniji i domišljatiji. 
Danas u moru natječaja možemo pronaći sve - od video natječaja, preko ilustrativnih pa sve do onih klasičnih, tekstualnih.

Ali, nas najviše zanima što po vašem mišljenju jedan oglas za posao mora sadržavati?

Koliko vam je važan odgovor kompanije? Hoće li on promijeniti vašu sliku o kompaniji? Koje informacije najviše cijenite na oglasu? Kakvog formata on mora biti, ali i koji popratni sadržaj bi jedan portal za oglašavanje radnih mjesta, poput portala MojPosao, morao imati?

Svoja razmišljanja podijelite s nama u najnovijem MojPosao istraživanju “Što mora sadržavati oglas za posao?”.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.