Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Jeste li potplaćeni u odnosu na kolege iz struke?

Odgovor na ovo škakljivo pitanje potražite na servisu MojaPlaća.

Jeste li potplaćeni u odnosu na kolege iz struke?

Otvoreni razgovori o plaći s članovima obitelji i prijateljima, ali u sve većoj mjeri i s kolegama s posla, postali su sasvim uobičajena stvar. Za nju radimo, od nje živimo i o njoj, ne treba od toga bježati, često razmišljamo i pričamo.

No, malotko doista zna kako njegova ili njezina plaća kotira u usporedbi s ljudima koji se bave istim poslom. Bilo da su ti ljudi zaposleni u 'našoj' ili u nekim drugim kompanijama. 

Srećom, odgovore, i to poprilično diskretne i konkretne, nudi servis MojaPlaća!

Riječ je o jedinom online istraživanju koje prati iznose plaća za više od 400 radnih mjesta iz 36 djelatnosti, a trenutno je u njemu aktivno čak 55 tisuća ispitanika.

Pored usporedbe iznosa mjesečnih primanja po radnim mjestima, podaci iz servisa pomažu nam u pripremi za nadolazeći razgovor za posao i omogućuju davanje jednostavnog odgovora na ono, za mnoge komplicirano i strašno pitanje - koliku plaću očekujete? 

Podacima iz istraživanja moguće je pristupiti u bilo koje vrijeme, a dodatne informacije potražite na adresi mojaplaća.hr.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.