Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Upiši se u BESPLATNE programe obrazovanja i pokreni karijeru!

Ukoliko ne znaš u kojem smjeru krenuti s karijerom, prijavi se za sudjelovanje u projektu #MladiMoguSve! i upiši jedan od dostupnih besplatnih programa obrazovanja

Upiši se u BESPLATNE programe obrazovanja i pokreni karijeru!

Trenutno su otvorene prijave za programe u području agronomije te ukoliko želiš postati voditelj/ica agroturističkog gospodarstva ili naučiti sve o proizvodnji ljekovitog i aromatičnog bilja prijavi se putem ovog linka. Uskoro upisujemo polaznike i u ostale programe obrazovanja kao npr. Asistent za EU projekte, Knjigovođa,  Internetski marketing, 3D modeliranje i sl. 

Uz obrazovanje odmah možeš iskoristiti i jedinstvenu step-by-step stručnu podršku tima projekta koji će ti pomoći da istražiš kako poboljšati sebe te kako pronaći dobar posao. Jedini uvjet je da si nezaposlena osoba u dobi između 15 i 29 godine te da nisi u sustavu obrazovanja ili u evidenciji HZZ-a.

Zgrabi priliku koja ti se pruža i prijavi se! Požuri jer je broj mjesta OGRANIČEN.
Više informacija o prijavi i uvjetima potraži na stranici https://www.odraz.hr/mladimogusve/  

Naziv projekta: Mladi mogu sve - povjerenjem do posla 
Nositelj projekta: Institut za razvoj tržišta rada / Strojarska cesta 20, Zagreb / kontakt@irtr.hr / www.irtr.hr 
Ukupna vrijednost projekta: 1.798.557,87 kn / Ukupna vrijednost bespovratnih sredstava: 1.798.557,87 kn 
Razdoblje provedbe projekta: 14. srpanj 2021. – 14. srpanj 2023.

Projekt je sufinancirala Europska Unija iz Europskog socijalnog fonda. Sadržaj materijala isključiva je odgovornost Instituta za razvoj tržišta rada. 
Za više informacija o EU fondovima: www.esf.hr; www.strukturnifondovi.hr 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.