Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Employer Branding događaj godine na kojem trebate biti prisutni

Iskoristite popust na ranu prijavu za najveći Employer Branding event!

Employer Branding događaj godine na kojem trebate biti prisutni
Sigurni smo da već znate o čemu se radi u ovom članku, obzirom da već četrnaestu godinu za redom organiziramo jedinstveni Employer Branding događaj godine. Naravno radi se o najvećem online Regionalnom sajmu poslova kojeg istaknuti poslodavci na tržištu rada nikako ne propuštaju.
 
Ove godine rezervirajte si termin od 24. do 31. listopada kako biste prisustvovali sa svojim brandiranim online štandom. Prilika je to da se istaknete među konkurencijom i postanete ‘vidljiviji’ na domaćem, ali i regionalnom tržištu rada. Upravo je Employer Branding doseg od preko 7.200.000 korisnika/potencijalnih kandidata ono što ovaj sajam čini neophodnim za osnaživanje imidža tvrtke kao poželjnog poslodavca te privlačenje kvalitetnih kandidata.
 
Kako se predstaviti na sajmu?

Izlagači iz različitih industrija imaju različite potrebe za predstavljanje svojeg branda, a Regionalni sajam poslova je platforma koja nudi rješenje za svakoga obzirom da se štand može personalizirati. Svega 3 koraka vas dijeli do štanda: prijava za sudjelovanje, izbor elemenata i unos informacija o tvrtki te dodavanje promotivnih materijala i aktivacija. Pogledajte i edukativni video koji detaljnije prikazuje kako pripremiti online štand.

Koji elementi su zastupljeni na štandu?

Sajam je osmišljen kako bi omogućio jednostavno korištenje / spajanje poslodavaca i posloprimaca te učinkovit i brz proces zapošljavanja. Kroz 5 elemenata možete se predstaviti potencijalnim kandidatima:
  • O nama – prostor u kojem možete predstaviti svoju tvrtku kao poslodavca te pojedinosti poslovanja
  • Zašto mi – istaknite koje benefite i pogodnosti nudite zaposlenicima tj. po čemu ste drugačiji od konkurencije 
  • Iskustva zaposlenika – izjave zaposlenika najbolji su pokazatelj iskustva rada u vašoj tvrtki 
  • Chat – ostvarite direktnu komunikaciju s kandidatima putem chat-a ili video poziva kako biste poboljšali kvalitetu i ubrzali procesa zapošljavanja
  • Galerija - potkrijepite benefit da nudite dobru radnu atmosferu objavljivanjem kompanijskih fotografija u sklopu galerije 
Na vama je da izaberete koja vrsta štanda bi najbolje odgovarala vašim potrebama, a možete se istaknuti kao Zlatni, Srebrni ili Brončani izlagač. Detaljne specifikacije štandova pronađite u prezentaciji.
 

Rezervirajte svoj štand do 15. kolovoza i ostvarite 10% popusta na ranu prijavu!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.