Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Istražite zadovoljstvo zaposlenika i otkrijte koliko je sretan vaš tim!

Želite li otkriti tajnu sretne radne atmosfere? Je li vam dosadilo gledati nezainteresirane zaposlenike kako klimaju glavom u svakodnevnim sastancima? Ako je Vaš odgovor potvrdan, onda je vrijeme da istražite zadovoljstvo zaposlenika i angažiranost u svojoj tvrtki!

Istražite zadovoljstvo zaposlenika i otkrijte koliko je sretan vaš tim!

Zamislite samo što biste mogli postići kada otkrijete što vaši zaposlenici zaista misle...

Ova informacija nije samo još jedna u nizu brojki na papiru. To je ključni pokazatelj za optimizaciju vašeg poslovanja!

MojPosao donosi projekt koji će vas uvesti u svijet zadovoljstva i angažiranosti radnika na način koji je pouzdan, brz i jednostavan. Bez obzira na veličinu vaše tvrtke ili industriju u kojoj poslujete, Istraživanje zadovoljstva zaposlenika je vaš ključ za uspješno otključavanje vrata radne sreće.

Kroz ovo istraživanje saznat ćete što funkcionira u vašoj tvrtki, a na kojim stvarima je potrebno dodatno raditi. 

Dajte svojim zaposlenicima glas i pokrenite promjenu. Ako ste za nju spremni, dakako… 

Prvi put smo sudjelovali u Istraživanju zadovoljstva zaposlenika 2020. godine s obzirom da nam je interni softver za mjerenje zadovoljstva pokazivao da imamo izuzetno zadovoljne ljude te smo se napokon "okuražili" sudjelovati i u Istraživanju zadovoljstva zaposlenika u organizaciji MojPosao. Za nas se to pokazao kao apsolutni pun pogodak jer smo nagradu Najboljeg poslodavca odnjeli i 2020. i 2021. godine. Moj Posao već dugi niz godina radi jako dobar posao, prepoznati su u javnosti i ovakva nagrada dodijeljena s njihove strane ima velik kredibilitet što su svakako prepoznali i postojeći i potencijalni zaposlenici u Qu. Donijelo nam je jako puno pozitivnog buzza pogotovo što je proglašenje uvijek krajem godine i to svima daje velik osjećaj i ispunjenosti kad se osvrnu na proteklu godinu. Isto tako, svima nam je dalo i neki dodatan elan da opet "rasturimo" nadolazeću godinu.

Sara Madjer, PEOPLE & CULTURE TEAM LEAD, Q 

Oživite svoje radno mjesto i uključite se u istraživanje koje će vam donijeti korisne uvide i alate za poboljšanje. Neka vaši zaposlenici budu oni koji će s ponosom reći: "Ovdje je sjajno raditi!"

Sve što trebate učiniti jest ponuditi svojim zaposlenicima priliku da izraze svoje mišljenje i biti spremni na pozitivne promjene. 

Ne čekajte da vam konkurencija oduzme najbolje talente. Krenite u akciju i istražite zadovoljstvo vaših zaposlenika već danas!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.