Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Pridružite se HR Revoluciji na 11. HR Days konferenciji!

Jeste li spremni za HR događaj godine? Odbrojavanje je počelo!

Pridružite se HR Revoluciji na 11. HR Days konferenciji!

Koncem ljeta, točnije 20. i 21. rujna, Rovinj postaje epicentar najveće i najdugovječnije konferencije posvećene ljudskim potencijalima u našim krajevima - 11. HR Days konferencije

Pripremite se za dva nezaboravna dana ispunjena inspiracijom, znanjem i zabavom, na događaju koji će na jednom mjestu okupiti HR stručnjake koji mijenjaju svijet ljudskih potencijala! Stručnjake poput Vas!

Pronađite priliku u svakom izazovu

S ponosom ističemo našu impozantnu listu ovogodišnjih govornika i predavača, među kojima su istaknuti HR profesionalci, eksperti i lideri:

  • Marnick Vandebroek, certificirani NLP praktičar i najtraženiji belgijski keynote speaker će vam otkriti kako osmisliti zanimljivu priču i prenijeti je drugima s entuzijazmom! 
  • Steve Usher je uspješan poduzetnik i podcaster čije će predavanje "More Human Experience" promijeniti način na koji promišljate o ljudskim potencijalima
  • Nicklas Prydol donosi nam viziju budućnosti HR-a, osmišljavajući pritom puteve za usklađivanje s izazovima sutrašnjice
  • Poslovni lider Nigel Jeremy, inspirirat će vas redefiniranjem učenja, razvoja poslovanja i nagrađivanja zaposlenike
  • Natal Dank, predvodnica Agile HR-a u svijetu, otkrit će nam kako isporučiti učinak putem vaše HR strategije i postaviti nove standarde uspjeha
  • Iskusni keynote speaker Oliver Medill oduvijek se u svom radu fokusira na "The Opportunities Ahead", a na Daysima će nam pomoći da vidimo prilike u svakom izazovu! 
  • Suzanne Lucas, poznatija kao 'Zla HR lady', pokazat će nam svoju 'dobru stranu' odgovarajući na pitanje koje ste si zasigurno i sami postavili - "Kako koristiti ChatGPT u ljudskim resursima?"
  • Josip Pavliček, stručnjak za detekciju laganja, otkriva tajne selekcijskih procesa (3.0) i metode pronalaska idealnih kandidata 
  • Klinički psiholog, Danijela Ostojić, pod svjetla reflektora stavit će temu izgradnje uspješnih odnosa koji su ključni za uspjeh u poslovnom i osobnom životu
  • Što se kuhalo u HR svijetu u posljednjih godinu dana, saznat ćemo iz prve ruke od predstavnika ovogodišnjih Najboljih regionalnih HR praksi!

Interaktivne radionice: Vaša nova HR iskustva!

Oslobodite svoj liderski potencijal uz interaktivne radionice koje će vas izazvati i potaknuti na kreativno razmišljanje: 

  • Steve Usher povest će vas na odlično putovanje na kojem ćete kreirati nezaboravna iskustva
  • Više HR savjetnice i Leadership trenerice Jasna Belamarić i Kristina Popović Vuić vodit će vas kroz proces otključavanja vašeg liderskog potencijala. 
  • HR konzultanti Dr.sc. Dario Car, Petar Čalić i Dario Perak pozivaju vas na "putovanje kroz maštu" s ciljem postizanja novih razina međusobnog razumijevanja i kreativnosti.
  • Dr.sc. Krešimir Delač, hrabro istražuje "pakao fluktuacije", dajući odgovore na vječno pitanje „kako zadržati naše najvažnije talente?“
  • Ivana Barbara Turkalj pomoći će vam da optimizirate energetski kapacitet na učinkovit i održiv način
  • Naravno, nezaobilazni Masterclass se i ove godine održava u Grand Park Hotelu Rovinj, a da ga doživite kao potpuno novo iskustvo, pobrinut će se Natal Dank

Nezaobilazni paneli i nove perspektive 

Osim sjajnih predavanja i radionica, ovogodišnje izdanje konferencije donosi i dva panela koji će produbiti vaše shvaćanje ključnih tema iz svijeta ljudskih potencijala:

U današnjem poslovnom svijetu, u kojem različite generacije zajedno rade, razumijevanje potreba i očekivanja nove generacije Z iznimno je važno.

  • Panel "Gen Z - izazovi u upravljanju, očekivanja, tips&trick" će razmotriti kako se prilagoditi novim načinima rada i komunikacije kako bismo osigurali uspješno upravljanje i suradnju.
  • Također, tu je i panel "Data Driven Employer Branding", koji će istražiti kako primjena podataka može oblikovati strategiju zapošljavanja i izgradnje imidža poslodavca. 

Zabava uz HR nights

HR Days konferencija nipošto nije samo poslovni događaj - nakon dnevnog programa, uživajte u večernjim uzbuđenjima uz jednog od najpoznatijih imena hrvatske glazbene scene - Matiju Cveka!

Plesni podij vas čeka! 

Prijavite se već danas i postanite dio revolucije koja mijenja pravila igre u svijetu HR-a!

Ove godine s nama su i partneri Algebra i Employer Partner te sponzori: LQ, Agilcon i Gecko, Selekcija.hr, Simulus, DeeP Project, Data - Link Unija Smart Accounting, InfoDom, Above Academy, Carlsberg i Somersby.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.