Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Objavljen program ovogodišnje HR Days konferencije!

Brojimo doista sitno! Manje od mjesec dana dijeli nas od 11. HR Days konferencije, najvećeg regionalnog okupljanja stručnjaka iz područja ljudskih potencijala, u organizaciji MojPosao.

Objavljen program ovogodišnje HR Days konferencije!
U svijetu u kojem autentični lideri postaju prava rijetkost, a potreba za svrhovitim vodstvom koje će nas okupiti te inspirirati svakodnevno raste, HR Days konferencija čitavo desetljeće predstavlja mjesto koje ideje pretvara u inicijative i vodi nas prema uspješnijem poslovanju.
 
Ovogodišnje, sveukupno jedanaesto po redu, izdanje konferencije otvara svoja vrata za manje od mjesec dana, točnije 20. i 21. rujna, u čarobnom Rovinju. Kao i prethodnih godina, očekuje nas jedinstveno iskustvo koje spaja stručnost, inovacije i umrežavanje.
 
Nakon višemjesečnog marljivog rada na ’slaganju kockica’, iščekivanju je konačno došao kraj te s ponosom možemo predstaviti ovogodišnji PROGRAM konferencije!
 

Pronađite priliku u svakom izazovu!

 
Najbolji stručnjaci iz svijeta ljudskih potencijala ponovno će se okupiti kako bi nas dublje provukli kroz niz aktualnih tema i trendova koji oblikuju našu industriju, poput: HR Strategy, HR Business Partner, Learning&Development, Total Rewards i Employee Experience. 
 
Osim sjajnih predavanja, masterclassa te interaktivnih radionica, HR daysi donose i dva panela koji će produbiti naaše shvaćanje ključnih tema iz svijeta ljudskih potencijala:
 
  • Panel "Gen Z - izazovi u upravljanju, očekivanja, tips&trick" će razmotriti kako se prilagoditi novim načinima rada i komunikacije kako bismo osigurali uspješno upravljanje i suradnju.
  • Također, tu je i panel "Data Driven Employer Branding", koji će istražiti kako primjena podataka može oblikovati strategiju zapošljavanja i izgradnje imidža poslodavca. 
 
Tijekom konferencije će biti podijeljene nagrade za Najbolje regionalne HR prakse,  a s obzirom na to da HR Daysi nisu samo poslovni događaj, u večernjim satima slijedi neizostavan party uz jedno od najpoznatijih imena domaće glazbene scene - Matiju Cveka!
 
Svako izdanje HR Days konferencije iznova donosi iznenađenja, prilike za učenje i širenje horizonta, a ovo jedanaesto izdanje nije iznimka. Pridružite se zajednici stručnjaka koja oblikuje budućnost ljudskih potencijala i poslovanja u cjelini. 
 
Ove godine s nama su i partneri Algebra i Employer Partner te sponzori LQ, Agilcon i Gecko, Selekcija.hr, Simulus, DeeP Project, Data - Link Unija Smart Accounting, InfoDom, Above Academy, Carlsberg i Somersby.
 

Detaljnije informacije o svim predavačima i programu konferencije potražite na web stranici HR Days konferencije - priče koja traje!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.