Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Krenite u potragu za sezoncima na vrijeme!

Od 30. siječnja do 8. veljače održava se Sezonac.hr - online sajam poslova u turizmu i sezoni koji okuplja istaknute poslodavce i posloprimce u potrazi za sezonskim poslom

Krenite u potragu za sezoncima na vrijeme!
Jesen je, a u nama ljeto već budi se. Ne, nismo pjesnički raspoloženi, nego smo već sad predani organizaciji još jednog, osmog zaredom, sajma Sezonac.hr. Jedinstveni je to online sajam poslova u turizmu i sezoni koji spaja istaknute poslodavce s kandidatima željnih sezonskog posla, a koji u nekim slučajevima postane i stalni posao. 
 
Sezonac.hr će se održati od 30. siječnja do 8. veljače te tijekom tih 10 dana imate priliku predstaviti se potencijalnim kandidatima i stupiti u direktan kontakt s njima putem chata ili video poziva. Sajam će Vam pomoći da na vrijeme privučete zainteresirane kandidate i da za predbilježite za još jednu uspješnu sezonu.
 
Rezervirajte svoj štand do 4.12.2023. jer ćete tako ostvariti 10% popusta na ranu prijavu, a u nastavku pročitajte i neke od ostalih razloga zbog kojih bi se trebali već danas prijaviti.

Zašto sudjelovati? 

  • Isticanje prednosti Vaše tvrtke kao poslodavca
  • Prilika da na jednostavan i brz način uspostavite direktnu komunikaciju s posloprimcima iz Hrvatske i regije
  • Employer Branding - intenzivna marketinška kampanja za vrijeme sajma osigurava Vama kao izlagaču veću prisutnost u medijima i na društvenim mrežama, doseg preko 1.000.000 potencijalnih kandidata
  • Tijekom dosadašnjih godina sajam je ostvario više od 1.000.000 posjeta tražitelja posla iz Hrvatske i regije, a izlagači su zaprimili više od 63.000 prijava na oglase za posao.
  • Brzo kreiranje štanda, sve što trebate je Internet i postavit ćete ga u svega 3 koraka
 
Više detalja o važnosti sudjelovanja na sajmu pročitajte u sklopu prezentacije sajma te kontaktirajte voditeljicu projekta na mail ivana.markulj@moj-posao.net.
 

Zakupite štand na Sezonac.hr do 4.12. i ostvarite 10% popusta

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.