Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Počinje potraga za sezoncima!

Osigurajte svoje mjesto na Sezonac.hr uz popust na ranu prijavu

Počinje potraga za sezoncima!

Potraga za sezoncima, znamo već svi, počinje početkom godine, točnije od 30.1. do 8.2.2024. Doba je to kada se organizira jedinstveni online sajam poslova u turizmu i sezoni - Sezonac.hr. Sajam jednom godišnje okuplja sve zainteresirane kandidate koji su u potrazi za sezonskim poslom i radom u turizmu te poslodavce koji na svojim štandovima prezentiraju otvorena radna mjesta i brojne benefite koje nude svojim zaposlenicima.  

Izuzetno velika posjećenost čini ga obaveznom početnom točkom u potrazi za sezoncima. Tijekom dosadašnjih godina sajam je ostvario više od 1.000.000 posjeta tražitelja posla iz Hrvatske i regije, a izlagači su zaprimili više od 63.000 prijava na oglase za posao. 

Budite ranoranilac (m/ž) - ostalo je svega dva tjedna da se odlučite na rezervaciju štanda s 10% popusta na ranu prijavu koja traje do 4.12.2023.  

Budite dio intenzivne marketinške kampanje sajma kao Deluxe, Superior ili Classic izlagač, a detalje pojedinog marketinškog paketa pogledajte u sklopu prezentacije.

Osigurajte svoje mjesto na sajmu već danas i ostvarite popust na ranu prijavu, a više informacija potražite na Sezonac.hr

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.