Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Kako osigurati uspješnu sezonu?

Uspješna turistička sezona počinje osiguravanjem kvalitetnog kadra - privucite kandidate na sajmu Sezonac.hr

Kako osigurati uspješnu sezonu?

Bližimo se kraju 2023. godine i već se svi osvrćemo na rezultate koje smo postigli, ali i gledamo kako ćemo u idućoj godini biti još bolji. Kako biste postigli još bolji poslovni uspjeh u narednoj godini trebat će vam kvalitetni zaposlenici, a gdje ih pronaći negoli na sajmu Sezonac.hr

Ovaj jedinstveni online sajam poslova u turizmu i sezoni organiziramo već osmu godinu za redom, a ovaj put održat će se od 30. siječnja do 8. veljače 2024. godine. Svoja virtualna vrata držat će otvorena svih 10 dana, od 0 do 24 sata, tijekom kojih ćete se moći predstaviti kandidatima iz Hrvatske, ali i regije.

Istaknite se među konkurencijom

Na tržištu na kojem i u trećem kvartalu prevladavaju najtraženija zanimanja: prodavač (trgovac), skladištar, konobar (barmen), vozač, radnik u proizvodnji te kuhar, važno je naći način kako da se kao poslodavac istaknete među konkurencijom.

Kandidati su u poziciji u kojoj im se nudi puno različitih poslovnih prilika te je teško filtrirati one najbolje. Stoga dolaze na Sezonac.hr kako bi pogledali najbolju ponudu na tržištu rada. Nemojte propustiti priliku da se upravo vaša tvrtka istakne kao idealni poslodavac za njih.

Intenzivna marketinška kampanja za vrijeme sajma osigurava Vama kao izlagaču veću prisutnost u medijima i na društvenim mrežama, doseg preko 1.000.000 potencijalnih kandidata. Ulog je to u Employer Branding tvrtke te uspješnu sezonu.

Pridružite nam se na sajmu i pružite kandidatima uvid u sve što vaša tvrtka može ponuditi. Prezentirajte svoje jedinstvene prednosti kao Deluxe, Superior ili Classic izlagač i pokažite zašto ste kao poslodavac najbolji izbor za rad u sezoni i/ili turizmu.

Rezervirajte štand i potražite više informacija na Sezonac.hr

 

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.