Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Zimski mjeseci su pravo vrijeme za lov na sezonski posao

Vani je zazimilo, no to te ne sprječava da već sad razmišljaš o ljetnim danima?

Zimski mjeseci su pravo vrijeme za lov na sezonski posao

No, tvoje misli idu više u smjeru poslovnih prilika koje bi volio/voljela imati tijekom sezone? Odlično, na istoj smo valnoj duljini, i mi mislimo već o toplim ljetnim danima te brojnim poslovnim prilikama koje treba ugrabiti na vrijeme.

Donosimo dobre vijesti, već početkom iduće godine, od 30. siječnja do 8. veljače, možeš sudjelovati na online sajmu poslova u turizmu i sezoni – Sezonac.hr. Sajam je to koji jednom godišnje okuplja istaknute poslodavce na tržištu rada koji će u sklopu svojih štandova predstaviti brojne benefite koje nude svojim zaposlenicima te su u potrazi za kandidatima poput tebe! 

Kako ne bi previše razmišljao/la o tome da ćeš možda propustiti priliku da nađeš idealni posao za sebe u sezoni, donosimo ti link na kojem možeš saznati više o Sezoncu te se prijaviti za primanje obavjesti o sajmu.

Iskoristi ovu priliku da se istakneš na tržištu rada te da na miru dočekaš sezonu!

Prijavi se za primanje obavijesti i ne propusti idealnu priliku za sebe za rad sezoni!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.