Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

MojPosao božićna akcija: Iskoristite 40% popusta na dodatne usluge!

Od 18. prosinca do 8. siječnja zavirite ispod bora i 'odmotajte' MojPosao poklone!

MojPosao božićna akcija: Iskoristite 40% popusta na dodatne usluge!
Pronalazak savršenog božićnog poklona, jednog od onih koji će ući u 'knjigu slavnih' i postati središnjom temom razgovora vođenih za blagdanskim stolom tijekom narednih (barem) pet do deset godina, škakljiva je stvar. Čak štoviše, radi se o zadatku koji, kao rijetko koji drugi, čak i one najmirnije među nama uspijeva pretvoriti u čistokrvne Grincheve.
 
Srećom, kao i kod većine drugih zadataka, postoji rješenje.
 
Nemojte nas krivo shvatiti, usprkos najboljim namjerama, ne možemo vam previše pomoći kad je riječ o odabiru poklona za šogora ili punicu. Tu ste prepušteni sami sebi. Međutim, kada je riječ o savršenom poklonu za vaše poslovanje, tu znamo što nam je činiti!
 
Ovih blagdana, MojPosao vam poklanja 40% popusta na brojne dodatne usluge koje će vašu potragu za pravim kandidatima učiniti ugodnom poput ispijanja tople čokolade na božićno jutro!
 
Ovaj poseban popust primjenjuje se na:
 
  • Pozivnice kroz MojPosao bazu
  • Oglas u MojPosao newsletteru koji prima više od 325 tisuća primatelja
  • Objave i/ili kampanje na društvenim mrežama - Instagram, Facebook, LinkedIn, Twitter
  • Radio-net paket
  • Objavu oglasa u tjedniku Lideru
  • Google oglašavanje
  • Digitalni paket
  • SMS uslugu
 
Akcija počinje 18. prosinca i traje sve do 8. siječnja, a zakupljene dodatne usluge možete iskoristiti do kraja siječnja, što vam pruža dovoljno vremena da isplanirate i provedete učinkovite kampanje zapošljavanja krajem 2023. i početkom 2024. godine!
 
Više detalja o svim MojPosao dodatnim uslugama koje vam stoje na raspolaganju potražite na LINKU te nas kontaktirajte na kontakt@moj-posao.net
 
Sretan Božić i uspješnu novu godinu želi vam MojPosao!
 
 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.