Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Spriječite loše šefove u uništavanju karijera... I, još važnije, nemojte postati 'jedni od njih'!

U Rovinj stižu Debra i Ken Corey, duo koji razotkriva tajne snažnog liderstva te loših šefova.

Spriječite loše šefove u uništavanju karijera... I, još važnije, nemojte postati 'jedni od njih'!

U vašim kalendarima, planerima i virtualnim podsjetnicima već danas zaokružite 8. i 9. svibnja jer upravo to su datumi kada će se regionalna HR zajednica ponovno okupiti u čarobnom Rovinju, na 12. HR Days konferenciji!

Svoj dolazak u Istru potvrdili su neki od najprestižnijih svjetskih predavača, inspirativnih govornika i stručnjaka za ljudske resurse, koji će obogatiti vaše znanje i potaknuti sagledavanje novih perspektiva u području ljudskih potencijala.

Spriječite loše šefove u uništavanju karijera zaposlenih

Prestižnu autoricu, psihologinju i autoricu dr. Maggi Evans, baš kao i arhitekta pobjedničkih timova Armina Trosta već ste imali prilike upoznati, a danas predstavljamo jedan, po mnogočemu, poseban duo.

Usprkos nebrojeno puta ponovljenoj (a neki bi rekli i dokazanoj) tvrdnji kako, za razliku od čokoladnog brownieja i sladoleda od vanilije, posao i privatni život ne bi trebalo miješati, oni su odlučili prkositi izgledima i dokazati suprotno. 

Debra i Ken Corey, prvi su supružnici koji će, i to u tandemu, osvojiti pozornicu u Rovinju!

Debra je iskusna i nagrađivana savjetnica za ljudske resurse, vrhunska govornica i autorica šest knjiga od kojih je jedna proglašena jednom od najboljih 101 globalnih utjecajnih osoba kada je u pitanju uključivanje zaposlenika. 

Ken je iskusni inženjer i pionir u poticanju inovativnih rješenja u upravljanju zaposlenicima, s bogatom karijerom koja traje više od tri destljeća, tijekom koje je bio šef razvoja visokoproduktivnih timova te voditelj složenih projekata i unapređenja naprednih inženjerskih praksi u tvrtkama, od startupa do velikih poduzeća.

Što dobijemo kada pod svjetla reflektora stavimo navedenu poslovno-privatnu kombinaciju?

Pa, pored čitavog niza internih šala i dosjetki kakve samo višegodišnji partnerski odnos može proizvesti, tu je i njihovo zajedničko predavanje na temu s kojom se većina nas može poistovjetiti: "How to stop your bad bosses from ruining lives".

Debra i Ken s nama će nam približiti 10 vrsta užasnih šefova, otkriti Model blokova za izgradnju sjajnih lidera te podijeliti stvarne priče o lošim šefovima i savjete što je potrebno učiniti kako ne biste postali jedan od njih.

Ranoranioci, priznajemo, kod nas imaju poseban status! I zato, zauzmite svoje mjesto na HR Days konferenciji po posebnoj Early Bird cijeni!

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.