Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Nova godina, novi/a ti, novi posao! Zvuči dobro?

Što ste si zaželjeli za 2024. godinu?

Nova godina, novi/a ti, novi posao! Zvuči dobro?

Prisjećamo se trenutka kada smo jučer odbrojavali 3, 2, 1 i veselo poviknuli „Sretna Nova Godina!“
Zaželjeli smo svojim bližnjima sve najbolje u još jednoj novoj godini koja je ispred nas. No, što je s tobom i tvojim željama za sebe u 2024. godini?

Što si mislio/la pod tim „sve najbolje“ u novoj godini? Jesi li sebi poželio/ljela „sve najbolje“ te na koje segmente života se to odnosi? Naravno, tu su zdravlje i ljubav, no za većinu ljudi tu je i segment posla.

Sve najbolje, posebno u poslovnom segmentu, želi ti i MojPosao, stoga te pozivamo da počneš raditi na najboljem statusu na svom poslovnom planu u ovoj godini.

Novi posao pronađi već početkom godine kada možeš posjetiti online sajam poslova u sezoni i turizmu Sezonac.hr koji traje od 30. siječnja do 8. veljače.

Tada će se okupiti istaknuti poslodavci na tržištu rada te će objaviti koje benefite nude svojim zaposlenicima, a otvorene radne pozicije će biti raspoređene u 4 kategorije. Brojni poslovi se planiraju raditi sezonski, no poslodavci objavljuju i stalne poslove, stoga nemoj propustiti ovu priliku za novi (bolji) posao.

Saznaj više i prijavi se za primanje obavijesti o Sezoncu.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.