Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

U tijeku je Sezonac.hr - ne propusti pronaći stalni ili sezonski posao do četvrtka!

Na najvećem online sajmu poslova u turizmu i sezoni očekuje te 36 uspješnih poslodavaca te više od 200 oglasa za sezonski ili stalni posao. Posjeti ga do četvrtka 8. veljače!

U tijeku je Sezonac.hr - ne propusti pronaći stalni ili sezonski posao do četvrtka!

Jedinstvena prilika za pronaći posao upravo je u tijeku - posjeti Sezonac.hr do četvrtka, 8. veljače, savršenu destinaciju za sve one u potrazi za karijernim iskorakom! 

Istaknuti poslodavci nude više od 200 oglasa za posao

Raznovrsna ponuda poslovnih prilika ogleda se u više od 200 objavljenih natječaja za posao. Pozicije koje možete pronaći su od konobara, prodavača, kuhara, vozača, sobara do wellness terapeuta, vrtlara, skladištara, voditelja – poslovođe prodavaonice te brojne druge. 

Pronaći posao 'krojen po svojoj mjeri' je vrlo lako uz tražilicu koja omogućuje filtriranje poslova prema kategoriji, poziciji, lokaciji rada ili kompaniji. Bez obzira imaš li bogato radno iskustvo ili tek ulaziš na tržište rada, sigurni smo da ćeš pronaći nešto za sebe, a i proces prijave je vrlo jednostavan.  

Obzirom da je Sezonac.hr sajam poslova u turizmu i sezoni, već zaključuješ da se najveći broj poslova odnosi na rad tijekom nadolazeće turističke sezone, no u ponudi su i brojni oglasi koji nude mogućnost stalnog zaposlenja nakon završetka sezone. 

Očekuju te četiri kategorije poslova:  

Saznaj benefite i ostvari direktnu komunikaciju s poslodavcima

Znaš li da svaki od 36 poslodavaca koji sudjeluju na sajmu ima u sklopu svog štanda istaknute benefite koje nude svojim zaposlenicima? Kreni već danas istraživati štandove ovih istaknutih tvrtki jer na štandovima te očekuju i fotogalerija te izjave zaposlenika kako bi saznao/la kakva je poslovna kultura u pojedinoj tvrtki.  

Možeš se istaknuti među konkurencijom na način da se poslodavcima javiš putem chat-a i pokažeš interes za rad u njihovoj tvrtki. Za lakši pronalazak posla u posebnom sektoru Događanja ćeš pronaći mnoštvo savjeta te intervjue s istaknutim poslodavcima kako bi ih još bolje upoznao/la.

Posjeti sajam na kojem te očekuju: Coca Cola, Lidl, Valamar, Jadranka trgovina, Tommy, Ribola, Le Méridien Lav, Maistra, Remisens Hotel Group u Cavtatu i Portorožu, Arena Hospitality, Bluesun, Jamnica, Jadranka turizam, Petrol, Aroma Global, Liburnia Riviera Hoteli, Spar, Aminess, Jadran, Konzum, Zagrebačka Pivovara, Molum Hotel & Residences Sveti Filip i Jakov, AC Hotel by Marriott Split, Lošinjska plovidba – turizam, Bretanide, Martinis Marchi Hotel te mnogi drugi. Na ovoj poveznici pronađi sve izlagače. 

Sajam već osmu godinu zaredom organizira MojPosao, vodeći hrvatski portal za zapošljavanje i dio AlmaCareer grupacije, a moguće mu je pristupiti putem svih uređaja (računala, tableta, mobitela).

Kreni u potragu za poslom već danas - Sezonac.hr posjeti do četvrtka 8. veljače. Sretno!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.