Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Ostalo je manje od mjesec dana za prijavu Najbolje regionalne HR prakse!

Osnažite svoj employer branding prestižnim priznanjem za Najbolju regionalnu HR praksu. Priznanja će biti dodijeljena na HR eventu godine – HR Days konferenciji u Rovinju, a vašu praksu prijavite do 8. ožujka!

Ostalo je manje od mjesec dana za prijavu Najbolje regionalne HR prakse!

Osmislili ste HR praksu kojom ste omogućili trajnu promjenu kulture tvrtke, povećali angažiranost zaposlenika i/ili značajno utjecali na poslovni uspjeh unazad zadnje 2 godine? 

Međutim, brine vas da praksa nije dovoljno inovativna? Nije sve u inovativnosti!

Ključ dobre prakse je prije svega u tome da stvara dodatnu vrijednost za zaposlenike i doprinosi poslovnom uspjehu. Ukratko, ona je bila kotačić promjene na bolje za vašu tvrtku.

Najbolje regionalne HR prakse su potvrda da se predan i planski rad, osluškivanje prijedloga, kritika i potreba zaposlenika te strateško promišljanje o svakom, pa i najmanjem, potezu doista isplati!

Novost je da će sve pristigle prijave biti podijeljene u dvije kategorije:

  • male/srednje tvrtke (do 250 zaposlenika)
  • velike tvrtke (od 250 i više zaposlenika)

Pet najbolje ocijenjenih praksi iz svake kategorije (ukupno 10) od strane stručnog žirija dobit će priliku predstavljanja pred publikom HR Days konferencije koja će se održati 8. i 9. svibnja 2024. u Rovinju.

Ovogodišnji stručni žiri čine:

  • Vanda Lugarov, voditeljica ljudskih resursa u Alma Career
  • Iva Lopac Butorac, voditeljica organizacijskog razvoja i upravljanja karijerom u Erste & Steiermärkische Bank d.d.
  • Anamarija Minarski, direktorica odjela za zapošljavanje, upravljanje učinkom, razvoj i iskustvo zaposlenika tvrtke Hrvatski Telekom d.d.
  • Mario Jušić, voditelj odjela Ljudskih potencijala u Globalnoj hrani

Nakon predstavljanja, publika će ocijeniti prakse te će se temeljem ukupne ocjene proglasiti tri najbolje HR prakse iz svake kategorije.

Nemojte čekati zadnji tren, prijavite vašu praksu do 8. ožujka i pokažite svijetu kako ste vi zavrtjeli svoj kotačić promjene na bolje!

Zauzmite svoje mjesto na najvećem okupljanju HR zajednice po Early Bird cijeni. Vidimo se 8. i 9. svibnja u Rovinju, na 12. HR Days konferenciji!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.