Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

HR Days konferencija: Savršeno izbalansiran 'koktel' edukacije, inspiracije i zabave

Konferencija s dugom tradicijom vraća se 'korijenima' i nekadašnjem proljetnom terminu te će se održati 8. i 9. svibnja u hotelu Lone u Rovinju!

HR Days konferencija:  Savršeno izbalansiran 'koktel' edukacije, inspiracije i zabave

HR Daysi i Rovinj su već dobro poznata kombinacija svim stručnjacima u ljudskim resursima, ali i zaljubljenicima u ovo područje poslovanja. 

U ovom kratkom tekstu podsjetit ćemo vas na vrijednosti koje donosi 12. po redu HR Days konferencija, a koje možemo svesti pod zajednički nazivnik: poveži, nauči i zabavi se!  

U stručnom dijelu programa upoznat ćemo se sa uspješnim primjerima inkluzije stranih radnika, kako onih na nižim radnim pozicijama, tako i onih opremljenih specifičnim znanja i vještinama koji s punim pravom ulaze u kategoriju 'teško dostupan kadar', a cijelu priču ćemo zaokružiti kratkim šalabahterom o inkluzivnom vodstvu. 

Na konferenciji ćemo doznati i nešto više o sve tri strane umjetne inteligencije - dobroj, lošoj te 'ružnoj' strani AI-ja. Istovremeno,  podijelit ćemo tips&tricks kada je posrijedi upravljanje učinkom, regrutiranje, ili neki drugi dio svakodnevnog posla u ljudskim resursima. 

Upravljanje low performance timovima

S obzirom na već prirodnu simbiozu marketinga i HR-a, ugostit ćemo američkog stručnjaka Alexa Hera na temu employer brandinga i recruitment marketinga te time dobiti uvid u najnovije trendove i njihovu praktičnu primjenu. Neovisno o tome radite li u manjoj tvrtki koja ne raspolaže raskošnim resursima, ili ste dio velike tvrtke s jasno uspostavljenim procesima i strateškim pristupom ljudskim potencijalima.

Dodatno, kako ne bismo zaboravili na upravljanje timovima i učinkom, pripremili smo predavanje na temu zadržavanja zaposlenika. Uhvatit ćemo se u koštac i s upravljanem low performance timovima, odnosno pitanjem kako one slabije motivirane i produktivne članove tima 'prebaciti' u bolje realizatore, ali i zadovoljnije zaposlenike. 

Ali to nije sve...pored stručnog sadržaja koji će vas motivirati na daljnje pomake u vašem radu,  očekuje vas i all-inclusive paket koji obuhvaća raskošan buffet doručak i ručak te bogate coffee breakove kako biste punili energiju između predavanja, radionica i okruglih stolova, a večernji domjenci i neizostavni party postat će središnji trenuci koji će se prepričavati sve do sljedećeg izdanja konferencije.

Doživite HR Dayse, konferenciju koja nadmašuje očekivanja, spaja znanje, networking i izvanrednu zabavu - sve na jednom mjestu! 

Ovim putem vas podsjećamo da do 1. travnja možete svoje mjesto osigurati po Early bird cijeni. Vrijeme leti brže nego što mislite, stoga ne propustite priliku zaroniti u ovu avanturu po povlaštenoj cijeni do spomenutog datuma. Partneri konferencije su Algebra, Employer partner i DeeP Project.

 

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.