Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Poštaricama i poštarima 1200 eura nagrade za lojalnost

Nagradu mogu ostvariti i novi radnici koji se zaposle do lipnja.

Poštaricama i poštarima 1200 eura nagrade za lojalnost

Oko 2000 poštarica i poštara svaki dan diljem Hrvatske dostavlja pošiljke i pakete. Hrvatska pošta svjesna je njihove važnosti za lokalnu zajednicu bilo na otocima, u selima na prilazu Velebitu bilo u četvrtima velikih gradova.

Pošta je zbog toga za sve poštare, dostavljače tiskovina i vozače uvela dodatnu nagradu. Ako u tvrtki ostanu do kraja godine, mogu dodatno zaraditi 1200 eura neto. Nagrada će se odnositi i na sve buduće radnike na tim radnim mjestima koji se zaposle najkasnije do kraja lipnja 2024. godine.

Prosječna primanja poštara iznose oko 1000 eura na koje se još isplaćuje i mjesečna varijabilna nagrada za ostvarene rezultate. Poštaricama i poštarima se, osim novouvedene nagrade za lojalnost, godišnje isplaćuju tri jednokratne prigodne nagrade – uskrsnica, božićnica i regres. Uz nagrade radnicima su dostupni i sistematski i specijalistički zdravstveni pregledi, kao i kartica MultiSport. Sve to samo su neki od benefita rada u Hrvatskoj pošti. 

Popis otvorenih radnih mjesta u Hrvatskoj pošti provjeri ovdje. Iskoristi priliku i javi se!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.