Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Prijave za Regionalni sajam poslova su otvorene – počnite pripreme za listopad

Novi datum Regionalnog sajam poslova već je objavljen, a na Vama je da krenete s pripremama već danas

Prijave za Regionalni sajam poslova su otvorene – počnite pripreme za listopad

Jedinstveni najveći online Regionalni sajam poslova već 15. godinu za redom – uspješno spaja poslodavce u potrazi za pravim kandidatima te posloprimce u potrazi za novim poslovnim prilikama. Tradicionalno se održava na jesen, ove godine će trajati 8 dana, od 15. do 22. listopada.

Employer branding doseg postiže čak 7.200.000 potencijalnih kandidata. Prošle godine sajam je ostvario više od 690.000 posjeta te više od 51.000 prijava.

Brojke govore same za sebe, sudjelovanje na sajmu je nezaobilazan event koji vam omogućuje da postignete doseg na tržištu rada i pri tome se na ovoj jedinstvenoj online platformi, koja je široko u regiji prepoznata kod posloprimaca, istaknete kao poslodavac i iskoristite priliku da predstavite poslovne prilike te benefite koje nudite kandidatima. Popust na ranu prijavu ostvarite rezervacijom štanda do 2. rujna, a detaljnije informacije pronaći ćete u sklopu prezentacije sajma.

Vrijeme trajanja: od 15. do 22. listopada 2024.
Popust na ranu prijavu: 10%
Employer Branding doseg: 7.200.000 korisnika / potencijalnih kandidata
Rezervacija štanda: www.regionalnisajamposlova.com

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.