Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Zakorači u svijet inovacija i postani dio Digital Realty Germany tima!

Želiš li napraviti korak naprijed u svojoj karijeri? Spreman/a si za uzbudljivu avanturu u svijetu tehnologije i inovacija? Tragaš za poslom koji će te inspirirati? Pridruži se timu tvrtke Digital Realty Germany i karijeru nastavi graditi na 'mjestu gdje nastaje naše sutra'.

Zakorači u svijet inovacija i postani dio Digital Realty Germany tima!

Svijet neprestano postaje digitalno napredniji, a oslanjanje na tehnologiju i povezanost unaprijedili su naš planet na načine koji su prethodno bili nezamislivi.

Digital Realty Germany, član renomirane Digital Realty grupe, poziva te da im se pridružiš u ulozi Data Center Technician (m/ž)!

Digital Realty se temelji na načelu digitalnog povjerenja, koje je utemeljeno na našim duboko usađenim vrijednostima: fokusiranost na korisnika, timski rad i postizanje izvrsnosti. Podupiremo strategije naših klijenata u područjima podatkovnih centara, kolokacija i međusobne povezanosti, pružajući podršku od Londona do Dallasa, od Singapura do Nairobija, te dalje.

S globalnim dosegom koji obuhvaća više od 300 podatkovnih centara i objekata na šest kontinenata, u više od 25 zemalja i preko 50 metropolitanskih područja, Digital Realty je prisutan svuda gdje se rađaju inovacije.

Moj radni dan počinje sa pripremom uređaja za mjerenje optičke veze te pripremom optičkih kabela za spajanje u našim CPR (Central Patch Room) sobama, odnosno ormarima. Tijekom smjenskog rada posvećen sam korisnicima i njihovim zahtjevima. Poslodavac iznimno cijeni rad i trud svakog radnika te neprestano brine o profesionalnom razvoju i sigurnosti zaposlenih. Kandidati mogu sa sigurnošću očekivati siguran posao, odlične međuljudske odnose, mogućnost napredovanja, te razne druge pogodnosti koje ovaj poslodavac nudi. Dario Valjak, Customer Service Technician

Od početne obuke u Zagrebu do karijernih visina u Njemačkoj

Kada se radi o izgradnji karijere, odabir pravog poslodavca može biti ključan korak ka postizanju svojih profesionalnih ciljeva. U Digital Realty Germany, nudimo više od samo posla - pružamo ti priliku za izgradnju karijere koja će te inspirirati i motivirati svakog dana.

  • Naša početna lokalna obuka u Zagrebu osmišljena je kako bi ti pružila temeljna znanja i vještine potrebne za uspješan početak u našem timu. 
  • Nakon završetka obuke, pružamo ti pomoć pri preseljenju u Njemačku. Razumijemo da je preseljenje u novu zemlju veliki korak, stoga smo tu da ti olakšamo taj proces i pružimo podršku kako bi se osjećao/la osjećate ugodno i sigurno.
  • Kada stigneš u Njemačku, naš lokalni program orijentacije u Frankfurtu osigurat će sve što ti je potrebno kako bi se brzo prilagodio novom okruženju.
  • Osim toga, nudimo ti atraktivnu plaću s kompetitivnim paketom pogodnosti, uključujući i ugovor na neodređeno u Njemačkoj.
  • Kao dio naše predanosti tvojem razvoju, osiguravamo i tečaj učenja njemačkog jezika.
  • Najvažnije od svega, u Digital Realty Germany dobit ćeš priliku za razvoj karijere u inozemstvu i ostvarenje svih tvojih profesionalnih ambicija. Bez obzira na granice!

Digital Reality je međunarodna tvrtka koja pruža puno mogućnosti za osobni i stručni razvoj. Pozitivna i motivirajuća radna okolina, u kojoj se dosta brine o potrebama i zadovoljstvu radnika, olakšava odrađivanje svakodnevnih zadataka, bez stresnih situacija i u gotovo obiteljskom okruženju. 
Kandidati bi se trebali prijaviti prvenstveno jer posao u Digital Realty-u nudi velike mogućnosti za osobni razvoj, ugodnu radnu okolinu i motivirajuća primanja, što tvrtku čini vrlo poželjnim poslodavcem u globalnim okvirima. Bruno Čuriċ, Data Center Technician 

Ako si spreman/a za novi karijerni izazov, nemoj oklijevati - pošalji nam svoj životopis i pismo zamolbe na engleskom jeziku.

Nastavi graditi svoju karijeru na mjestu 'gdje nastaje naše sutra'!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.