Share
Tweet
Share

DANIELI-SYSTEC društvo s ograničenom odgovornošću za računalne i srodne aktivnosti

Danieli Systec, kao jedno od najvećih poduzeća za industrijsku automatizaciju i programsko inženjerstvo u Hrvatskoj, nudi rješenja za inženjering i usluge u metalnoj industriji širom svijeta.  

Društvo je osnovano 1991. godine u Labinu, i danas broji tri nova ureda u Rijeci, Osijeku i Splitu te dva partnerska poduzeća u Sloveniji i Srbiji. 

Od tada, naši tehničari i eksperti prikupljanju iskustva u projektima automatizacije po cijelome svijetu, zajedno s našim talijanskim partnerom, Danieli Automation.

Danas imamo više od 200 zaposlenih, uglavnom fakultetski obrazovanih stručnjaka: stručnjake za automatizaciju, električne, hidraulične i mehaničke nadzornike, stručnjačke za pogon, HW i SW stručnjake, voditelje projekata, višejezični personal.

Aktivnosti Danieli Systeca čine široku lepezu: od malih automatiziranih jedinica, sve do potpune sofisticirane automatizacije postrojenja i programskog inženjerstva. Naša specijalnost je puštanje u pogon industrijskih postrojenja (Commissioning & Start-up), za koju jamčimo najkvalitetnije stručnjake koji nude rješenje „ključ u ruke“, uključujući obuku i podršku te poštujući rokove i zahtjeve klijenata.

Ključ našega uspjeha su stručnost i izvrsnost, visoka kvaliteta, inovativni pristup, vrhunska tehnologija i oprema, specifični „know-how“ naših djelatnika i dugogodišnje međunarodno iskustvo u projektiranju, puštanju u pogon i servisiranju sistema  automatizacije, elektrike i mehanike u industriji, HW dizajna te razvoja SW-a.

Jedan od ključeva uspjeha Danieli Systeca su naši zaposlenici, stoga vodimo o njima brigu i ulažemo u njihovo obrazovanje i stručno usavršavanje.

Neprestano tražimo nove potencijalne članove našega tima, nudeći izazovne projekte, kreativno i internacionalno okruženje, mogućosti za individualan razvoj i stručno usavršavanje.

Ako ste stručnjak u potrazi za novim poslom ili student u potrazi za praktičnim  iskustvom, a karakterizira vas profesionalnost, fleksibilnost, društvene vještine i aktivno znanje engleskoga jezika, pošaljite svoj zahtjev sada i pridružite nam se!

PRIDRUŽITE SE DRUŠTVU NAJBOLJIH!

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.