Share
Tweet
Share

DANIELI-SYSTEC društvo s ograničenom odgovornošću za računalne i srodne aktivnosti

Danieli Systec, kao jedno od najvećih poduzeća za industrijsku automatizaciju i programsko inženjerstvo u Hrvatskoj, nudi rješenja za inženjering i usluge u metalnoj industriji širom svijeta.  

Društvo je osnovano 1991. godine u Labinu, i danas broji tri nova ureda u Rijeci, Osijeku i Splitu te dva partnerska poduzeća u Sloveniji i Srbiji. 

Od tada, naši tehničari i eksperti prikupljanju iskustva u projektima automatizacije po cijelome svijetu, zajedno s našim talijanskim partnerom, Danieli Automation.

Danas imamo više od 200 zaposlenih, uglavnom fakultetski obrazovanih stručnjaka: stručnjake za automatizaciju, električne, hidraulične i mehaničke nadzornike, stručnjačke za pogon, HW i SW stručnjake, voditelje projekata, višejezični personal.

Aktivnosti Danieli Systeca čine široku lepezu: od malih automatiziranih jedinica, sve do potpune sofisticirane automatizacije postrojenja i programskog inženjerstva. Naša specijalnost je puštanje u pogon industrijskih postrojenja (Commissioning & Start-up), za koju jamčimo najkvalitetnije stručnjake koji nude rješenje „ključ u ruke“, uključujući obuku i podršku te poštujući rokove i zahtjeve klijenata.

Ključ našega uspjeha su stručnost i izvrsnost, visoka kvaliteta, inovativni pristup, vrhunska tehnologija i oprema, specifični „know-how“ naših djelatnika i dugogodišnje međunarodno iskustvo u projektiranju, puštanju u pogon i servisiranju sistema  automatizacije, elektrike i mehanike u industriji, HW dizajna te razvoja SW-a.

Jedan od ključeva uspjeha Danieli Systeca su naši zaposlenici, stoga vodimo o njima brigu i ulažemo u njihovo obrazovanje i stručno usavršavanje.

Neprestano tražimo nove potencijalne članove našega tima, nudeći izazovne projekte, kreativno i internacionalno okruženje, mogućosti za individualan razvoj i stručno usavršavanje.

Ako ste stručnjak u potrazi za novim poslom ili student u potrazi za praktičnim  iskustvom, a karakterizira vas profesionalnost, fleksibilnost, društvene vještine i aktivno znanje engleskoga jezika, pošaljite svoj zahtjev sada i pridružite nam se!

PRIDRUŽITE SE DRUŠTVU NAJBOLJIH!

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.