Share
Tweet
+1
Share

ZAGREBAČKA PIVOVARA društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju piva, alkoholnih i bezalkoholnih pića

Zagrebačka pivovara osnovana je 1892. godine, kada su se mali zagrebački pivari s Gornjeg grada udružili jer samostalno nisu mogli proizvesti dovoljnu količinu piva za rastuće potrebe Zagrepčana. 12. srpnja 1893. godine tisuće Zagrepčana uputilo se prema Zagrebačkoj pivovari, u tada udaljenom dijelu grada, kako bi vidjeli novo zdanje osvijetljeno električnom rasvjetom petnaest godina prije samog grada.

U 120 godina svoga postojanja, Zagrebačka pivovara rasla je i prolazila brojne promjene te je konačno izrasla u najveću i najprofitabilniju hrvatsku pivovaru. Od 2012. godine članica je Molson Coors grupacije, jedne od najvećih svjetskih grupacija proizvođača piva.

Osim najpoznatijeg i najraširenijeg Ožujskog piva, brandovi naše pivovare uključuju Ožujsko Amber, Tomislav pivo, Beck's, Staropramen, Stellu Artois, Nikšićko pivo, Coronu, Hoegaarden, Leffe, Löwenbrau, Miller, Blue Moon…

Želite li saznati više o našoj kompaniji, pogledajte kratki film u nastavku!

Zagrebačka pivovara trenutno broji 556 zaposlenika u proizvodnji i prodaji piva te pomoćnim odjelima, poput financija i ljudskih resursa. Broj zaposlenika varira zbog veće potražnje za našim uslugama ljeti pa se Pivovara uvelike oslanja na sezonske radnike u proizvodnji i prodaji.

Ponosni smo nositelji certifikata Poslodavac partner za izvrsnost u upravljanju ljudskim potencijalima, osobito zato što smo tijekom certifikacije proglašeni Top poslodavcem 2016. godine.

Misija nam je stvarati izvanredne brandove, vodeći se jasno postavljenom strategijom poslovanja usklađenom s načelima održivog razvoja. Osim toga, vrlo nam je važna društvena odgovornost u poslovanju pa se uključujemo i organiziramo kampanje koje potiču svijest naše okoline o aktualnim društvenim problemima, poput kampanje Razmisli – kad piješ, ne vozi i Počeši s razlogom za podizanje svijesti muškaraca o raku testisa u svrhu poticanja ranog otkrivanja raka.

Raznolik smo, međusobno podržavajući i uključiv tim, koji se prema svima nastoji odnositi s integritetom i poštovanjem, cijenimo individualnost pružajući potreban prostor i podršku zaposlenicima da potaknu ono najbolje u sebi,  težimo izvrsnosti, ali nam sama izvrsnost nije važnija od etičnosti u poslovanju. Uživamo u stvaranju novih proizvoda i projekata te smo strastveni u svom poslu i uživamo u onome što radimo!

Profesionalni i osobni rast i razvoj naših zaposlenika vrlo nam je važan te mu posvećujemo mnogo pažnje - kroz naš program dobrodošlice za nove zaposlenike, edukacije zaposlenika u našoj internoj akademiji, interne promocije… Uz sudjelovanje u edukacijama i učenje pomoću drugih, potičemo i prednost dajemo razvoju putem iskustva - u smjeru kojeg je zaposlenik sa svojim rukovoditeljem odredio u svom osobnom Planu razvoja.

Sezonski rad u Zagrebačkoj pivovari

Iznimno nam je važno da naši kupci i potrošači u svako doba godine mogu doći do svog omiljenog piva. Kako bismo im to omogućili, radi veće potražnje u vrijeme ljetnih mjeseci potrebna nam je dodatna pomoć. Zbog toga svake godine tražimo određeni broj radnika različitih profila. Ove godine tako tražimo radnike za sljedeće poslove:

Kako možete znati da je Zagrebačka pivovara ove sezone najbolji izbor za vas? Ako ste zainteresirani za rad u kompaniji koja je proglašena jednim od najboljih hrvatskih poslodavaca, koja nudi programe edukacija koje omogućuju unapređivanje znanja i vještina koje nadopunjuju daljnji razvoj karijere te konačno i mogućnost da se sezonski posao pretvori u stalni, nemojte gubiti vrijeme i prijavite se!

O gore navedenome najbolje govore priče naših zaposlenika koji su započeli kao sezonci, primjerice našeg Menadžera proizvodnih operacija, Perice Biškupca:

„S 19 godina, kao student ekonomije, zaposlio sam se preko student servisa kao sezonac na ručnom pranju ležnih tankova. Svaki dan sam u gumenom odijelu i rukavicama ulazio u tankove i iz te pozicije mi nije bilo ni na kraj pameti da će pivarstvo biti moj poziv. Iako me oduvijek zanimala ekonomija, stavio sam faks na čekanje kada mi se po povratku s odsluženja vojnog roka pružila prilika za stalno zaposlenje u novootvorenom fermentacijskom pogonu. Prošao sam sve pozicije u proizvodnji, a potaknut poslovnim napretkom u međuvremenu sam završio faks i sada sam tu 20 godina kasnije, točno tu gdje trebam biti - u Zagrebačkoj pivovari.“

Za više informacija o nama posjetite sljedeće stranice:

Korporativna stranica: www.zagrebackapivovara.hr
LinkedIn: www.linkedin.com/company/126390/
Ožujsko: www.ozujsko.com
Kampanja Razmisli: www.razmisli.net
Kampanja Počeši s razlogom: www.pocesisrazlogom.com

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.