Share
Tweet
+1
Share

TIS Objektni informacijski sustavi d.o.o.

TIS Grupa, osnovana je 1989. godine.

Danas TIS Grupa sa više od sto dvadeset visokospecijaliziranih zaposlenika ujedinjuje ukupno pet tvrtki kćeri, od čega su dvije sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska:
- TIS – Objektni informacijski sustavi d.o.o.,
- TIS – Poslovno savjetovanje d.o.o.,
Jedna sa sjedištem u Osijeku, Hrvatska:
- ORKA d.o.o.,
te dvije izvan Hrvatske :
- TIS inženiring za telematiko in software d.o.o., sa sjedištem u Mariboru, Slovenija
- Bluebird It Solutions Ltd., sa sjedištem u Londonu, Velika Britanija.

Primarna djelatnost tvrtki su IT rješenja, odnosno transfer svjetskih znanja naših principala prema korisnicima. Pratimo najnovije trendove na području IT-a, nudimo inovativna poslovna rješenja, odgovaramo na nove poslovne izazove i poslujemo kao jedna od regionalno vodećih tvrtki. TIS Grupa d.o.o., krovna je tvrtka koja određuje strateški smjer razvoja cijele grupacije. TIS Grupa za tvrtke kćeri osigurava potrebnu infrastrukturu i omogućuje svakoj od njih da posluje prema najvišim svjetskim standardima. TIS Grupa je osnovana 1989. godine i njeno bogato iskustvo osigurava vrhunsko upravljanje ljudskim resursima, projektnom dokumentacijom i svim administrativnim potrebama vezanih kompanija.

TIS-Objektni informacijski sustavi d.o.o., od svog osnivanja 1995. godine svojim korisnicima pruža vrhunska IT rješenja I potporu. Primarne djelatnosti TIS-OIS-a su razvoj, implementacija i održavanje IT rješenja – bilo da se radi o vlastitim rješenja ili rješenjima naših partnera. Rješenja su to primjenjiva u različitim industrijama, pa TIS-OIS ima mnoga iskustva, kako u području financija i bankarstva, telekom industriji, tijelima javne uprave, tako i u proizvodnji, transportu i ostalim industrijama.

Za korisnike, TIS je vodeći isporučitelj rješenja po narudžbi, kao i gotovih rješenja. Dugogodišnja tradicija pruža im sigurnost, dok inovativni pristup osigurava da aktivno sudjelujemo u razvoju i usavršavanju rješenja i usluga. Naš najveći kapital više je od stotinu vjernih klijenata.

Tvrtka TIS – Poslovno savjetovanje d.o.o., osnovana 1995.pruža stručne usluge za potporu poslovnim procesima u tvrtkama unutar TIS Grupe. Specijalizirana je za organizacijsko-tehnološki konzalting čime se pojednostavljuje rad tvrtki unutar TIS Grupe.

Orka d.o.o. je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom specijalizirana za izradu visokokvalitetnih ERP (Enterprise Resources Planning) poslovnih informatičkih rješenja za proizvodnju i maloprodaju – kako za male, tako i za velike korisnike. Iskustvo i profesionalnost prepoznali su mnogi zadovoljni klijenti diljem Hrvatske i šire, što je najbolja potvrda kvalitete softverskih rješenja koja Orka nudi.

TIS inženiring za telematiko in software d.o.o., tvrtka sa sjedištem u Mariboru, Slovenija , osnovana je 1994.. Tvrtka se bavi razvojem, implementacijom i održavanjem IT rješenja – bilo da se radi o vlastitim rješenja ili rješenjima naših partnera. Kroz poslovanje ove kompanije TIS Grupa pruža usluge za sve svoje klijente u Sloveniji.

Bluebird IT Solutions Ltd., tvrtka je kćer TIS Grupe sa sjedištem u Londonu. Osnovana 2011. godine, Bluebird IT Solutions predstavlja najveći dosadašnji iskorak TIS Grupe na strana tržišta. Smještena u financijskom i poslovnom središtu Europe, tvrtka visokospecijaliziranim stručnim timovima iz Velike Britanije i TIS-a osigurava svim klijentima vrhunsku kvalitetu usluge. Brojni zadovoljni klijenti iz različitih područja, kao što su financijske institucije, maloprodajni sektor, proizvodnja, distribucija i logistika, te telekomunikacije najbolje svjedoče o uspjehu kompanije.

Naši partneri i principali

Od samih početaka zalažemo se za investiranje u obrazovanje i osobni rast u svakog pojedinog zaposlenika te smo ponosni što su TIS-ovi zaposlenici poznati diljem svijeta kao vrsni specijalizirani tehničari koji transferiraju svjetska rješenja proizašla iz suradnje s našim partnerima.

TIS je edukacijom, položenim certifikatima i višim kriterijima postigao visoke razine partnerstva s vodećim svjetskim ICT tvrtkama - IBM, Microsoft, Oracle i time dodatno proširio dugogodišnji partnerski odnos.

 

Partnerstvo TIS-a i Oracle-a započelo je prije 10-ak godina, a danas smo Oracle Gold Partner s pravom distribucije i implementacije Oracle rješenja i servisa, kao i pružanja tehničke potpore za implementirane proizvode. Više od 30 TIS-ovih stručnjaka certificirano je za uporabu mnogobrojnih Oracle rješenja i tehnologija, kao i njihovu stručnu implementaciju.

 

TIS je od 1999. godine IBM Business Partner i konstantnim proučavanjem IBM tehnoloških noviteta i načina njihove primjene radi poboljšanja poslovanja klijentskih poduzeća do danas smo postigli najvišu razinu partnerstva s IBM-om – Premier Level.

Imamo više od 140 položenih certifikata iz IBM-ovih tehnologija. TIS-ovi stručnjaci sudjelovali su na različitim projektima u regiji ali i diljem svijeta što dodatno ističe TIS kao strateškog IBM partnera.

 

TIS je višegodišnji Microsoft Gold Partner. Imamo veliko iskustvo u projektiranju i implementaciji različitih sustava temeljenih na Microsoft tehnologijama. TIS nudi stručnu pomoć i u podrućju nadogradnje tih alata, te na integraciji s drugim sustavima.

TIS-ovi stručnjaci posjeduju dugogodišnje iskustvo u suradnji s Microsoftom koje je prepoznato i od strane naših klijenata.

 

TIS djelatnosti

TIS je stekao iskustvo radeći s kupcima različitih profila, ovisno o njihovoj tržišnoj vrijednosti, kao i o njihovoj veličini i tehnološkoj razini. Naši korisnici nas vide kao vodećeg isporučioca gotovih rješenja u raznim područjima. Kombinacija tradicije u poslovanju s istovremenim aktivnim sudjelovanjem u razvoju i usavršavanju rješenja i usluga, čini naš faktor uspjeha mjeren brojem od preko stotinu lojalnih korisnika.

Područja stručnosti

 • Organizacijsko i poslovno redizajniranje
 • Dizajniranje informacijskih sustava
 • Postavljanje tehnoloških zahtjeva
 • Izbor tehnologija
 • Projektni inženjering
 • Izrada softverskih rješenja
 • Poduka, edukacija i trening korisnika
 • Održavanje i tehnička podrška
 • Prodaja gotovih rješenja i softverskih produkata
 • Savjetovanje i opća edukacija za manadžment

Razvoj prema zahtjevu i potrebama korisnika

Korištenje širokog spektra modernih i legacy informatičkih tehnologija pri razvoju ili modernizaciji informatičke potpore poslovanju financijskih institucija, javnih ustanova i poduzeća, te ostalih poduzeća specifičnih industrijskih grana.

 • Java (Spring, JSF, Struts, Hibernate, GWT, JaperReports, …)
 • .NET
 • ASP.NET
 • SILVERLIGHT – za interaktivne sadržaje
 • COBOL (zOS, DB2, CICS, JCL, batch...), PL/I
 • PL/SQL
 • Cincom Smalltalk

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje