Share
Tweet
Share

TIS Objektni informacijski sustavi d.o.o.

 • Address: Heinzelova 33, 10000 Zagreb
 • Phone: +385(1)23 55 700
 • Web: http://www.tis.hr

TIS Grupa, osnovana je 1989. godine.

Danas TIS Grupa sa više od sto dvadeset visokospecijaliziranih zaposlenika ujedinjuje ukupno pet tvrtki kćeri, od čega su dvije sa sjedištem u Zagrebu, Hrvatska:
- TIS – Objektni informacijski sustavi d.o.o.,
- TIS – Poslovno savjetovanje d.o.o.,
Jedna sa sjedištem u Osijeku, Hrvatska:
- ORKA d.o.o.,
te dvije izvan Hrvatske :
- TIS inženiring za telematiko in software d.o.o., sa sjedištem u Mariboru, Slovenija
- Bluebird It Solutions Ltd., sa sjedištem u Londonu, Velika Britanija.

Primarna djelatnost tvrtki su IT rješenja, odnosno transfer svjetskih znanja naših principala prema korisnicima. Pratimo najnovije trendove na području IT-a, nudimo inovativna poslovna rješenja, odgovaramo na nove poslovne izazove i poslujemo kao jedna od regionalno vodećih tvrtki. TIS Grupa d.o.o., krovna je tvrtka koja određuje strateški smjer razvoja cijele grupacije. TIS Grupa za tvrtke kćeri osigurava potrebnu infrastrukturu i omogućuje svakoj od njih da posluje prema najvišim svjetskim standardima. TIS Grupa je osnovana 1989. godine i njeno bogato iskustvo osigurava vrhunsko upravljanje ljudskim resursima, projektnom dokumentacijom i svim administrativnim potrebama vezanih kompanija.

TIS-Objektni informacijski sustavi d.o.o., od svog osnivanja 1995. godine svojim korisnicima pruža vrhunska IT rješenja I potporu. Primarne djelatnosti TIS-OIS-a su razvoj, implementacija i održavanje IT rješenja – bilo da se radi o vlastitim rješenja ili rješenjima naših partnera. Rješenja su to primjenjiva u različitim industrijama, pa TIS-OIS ima mnoga iskustva, kako u području financija i bankarstva, telekom industriji, tijelima javne uprave, tako i u proizvodnji, transportu i ostalim industrijama.

Za korisnike, TIS je vodeći isporučitelj rješenja po narudžbi, kao i gotovih rješenja. Dugogodišnja tradicija pruža im sigurnost, dok inovativni pristup osigurava da aktivno sudjelujemo u razvoju i usavršavanju rješenja i usluga. Naš najveći kapital više je od stotinu vjernih klijenata.

Tvrtka TIS – Poslovno savjetovanje d.o.o., osnovana 1995.pruža stručne usluge za potporu poslovnim procesima u tvrtkama unutar TIS Grupe. Specijalizirana je za organizacijsko-tehnološki konzalting čime se pojednostavljuje rad tvrtki unutar TIS Grupe.

Orka d.o.o. je tvrtka sa dugogodišnjim iskustvom specijalizirana za izradu visokokvalitetnih ERP (Enterprise Resources Planning) poslovnih informatičkih rješenja za proizvodnju i maloprodaju – kako za male, tako i za velike korisnike. Iskustvo i profesionalnost prepoznali su mnogi zadovoljni klijenti diljem Hrvatske i šire, što je najbolja potvrda kvalitete softverskih rješenja koja Orka nudi.

TIS inženiring za telematiko in software d.o.o., tvrtka sa sjedištem u Mariboru, Slovenija , osnovana je 1994.. Tvrtka se bavi razvojem, implementacijom i održavanjem IT rješenja – bilo da se radi o vlastitim rješenja ili rješenjima naših partnera. Kroz poslovanje ove kompanije TIS Grupa pruža usluge za sve svoje klijente u Sloveniji.

Bluebird IT Solutions Ltd., tvrtka je kćer TIS Grupe sa sjedištem u Londonu. Osnovana 2011. godine, Bluebird IT Solutions predstavlja najveći dosadašnji iskorak TIS Grupe na strana tržišta. Smještena u financijskom i poslovnom središtu Europe, tvrtka visokospecijaliziranim stručnim timovima iz Velike Britanije i TIS-a osigurava svim klijentima vrhunsku kvalitetu usluge. Brojni zadovoljni klijenti iz različitih područja, kao što su financijske institucije, maloprodajni sektor, proizvodnja, distribucija i logistika, te telekomunikacije najbolje svjedoče o uspjehu kompanije.

Naši partneri i principali

Od samih početaka zalažemo se za investiranje u obrazovanje i osobni rast u svakog pojedinog zaposlenika te smo ponosni što su TIS-ovi zaposlenici poznati diljem svijeta kao vrsni specijalizirani tehničari koji transferiraju svjetska rješenja proizašla iz suradnje s našim partnerima.

TIS je edukacijom, položenim certifikatima i višim kriterijima postigao visoke razine partnerstva s vodećim svjetskim ICT tvrtkama - IBM, Microsoft, Oracle i time dodatno proširio dugogodišnji partnerski odnos.

 

Partnerstvo TIS-a i Oracle-a započelo je prije 10-ak godina, a danas smo Oracle Gold Partner s pravom distribucije i implementacije Oracle rješenja i servisa, kao i pružanja tehničke potpore za implementirane proizvode. Više od 30 TIS-ovih stručnjaka certificirano je za uporabu mnogobrojnih Oracle rješenja i tehnologija, kao i njihovu stručnu implementaciju.

 

TIS je od 1999. godine IBM Business Partner i konstantnim proučavanjem IBM tehnoloških noviteta i načina njihove primjene radi poboljšanja poslovanja klijentskih poduzeća do danas smo postigli najvišu razinu partnerstva s IBM-om – Premier Level.

Imamo više od 140 položenih certifikata iz IBM-ovih tehnologija. TIS-ovi stručnjaci sudjelovali su na različitim projektima u regiji ali i diljem svijeta što dodatno ističe TIS kao strateškog IBM partnera.

 

TIS je višegodišnji Microsoft Gold Partner. Imamo veliko iskustvo u projektiranju i implementaciji različitih sustava temeljenih na Microsoft tehnologijama. TIS nudi stručnu pomoć i u podrućju nadogradnje tih alata, te na integraciji s drugim sustavima.

TIS-ovi stručnjaci posjeduju dugogodišnje iskustvo u suradnji s Microsoftom koje je prepoznato i od strane naših klijenata.

 

TIS djelatnosti

TIS je stekao iskustvo radeći s kupcima različitih profila, ovisno o njihovoj tržišnoj vrijednosti, kao i o njihovoj veličini i tehnološkoj razini. Naši korisnici nas vide kao vodećeg isporučioca gotovih rješenja u raznim područjima. Kombinacija tradicije u poslovanju s istovremenim aktivnim sudjelovanjem u razvoju i usavršavanju rješenja i usluga, čini naš faktor uspjeha mjeren brojem od preko stotinu lojalnih korisnika.

Područja stručnosti

 • Organizacijsko i poslovno redizajniranje
 • Dizajniranje informacijskih sustava
 • Postavljanje tehnoloških zahtjeva
 • Izbor tehnologija
 • Projektni inženjering
 • Izrada softverskih rješenja
 • Poduka, edukacija i trening korisnika
 • Održavanje i tehnička podrška
 • Prodaja gotovih rješenja i softverskih produkata
 • Savjetovanje i opća edukacija za manadžment

Razvoj prema zahtjevu i potrebama korisnika

Korištenje širokog spektra modernih i legacy informatičkih tehnologija pri razvoju ili modernizaciji informatičke potpore poslovanju financijskih institucija, javnih ustanova i poduzeća, te ostalih poduzeća specifičnih industrijskih grana.

 • Java (Spring, JSF, Struts, Hibernate, GWT, JaperReports, …)
 • .NET
 • ASP.NET
 • SILVERLIGHT – za interaktivne sadržaje
 • COBOL (zOS, DB2, CICS, JCL, batch...), PL/I
 • PL/SQL
 • Cincom Smalltalk

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.