Share
Tweet
Share

Lidl Hrvatska d.o.o. k.d.

Certifikat Poslodavac Partner

Lidl Hrvatska d.o.o. k.d. nositelj certifikata Poslodavac Partner - certifikata za izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima.

Otkad smo 2006. godine otvorili prvih 13 trgovina u Hrvatskoj, ne prestajemo rasti. U Hrvatskoj imamo više od 100 trgovina, 2 logističko-distributivna centra te zapošljavamo preko 3000 zaposlenika. Naši zaposlenici su naš najveći resurs i pokretačka snaga našeg uspjeha, a svi zajedno djelujemo kao jedan veliki #teamlidl.

Iznimno nam je važno da se prema njima pošteno i fer odnosimo te im nudimo mogućnost daljnjeg razvoja u sigurnom okruženju uz međusobno poštovanje i uvažavanje jer #ljudičinelidl.

Odanost i poštovanje prema našim zaposlenicima doveli su nas do vrha najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj kao i titule Poslodavac partner. U svojem radu nastojimo biti u skladu s društvenom zajednicom u kojoj djelujemo uz primjenu načela društveno odgovornog poslovanja.
Nastavi čitati i saznaj #ZaštoLidl.

 

Prilike za svakoga
Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima, ovisno o tvojim interes-ima i željama.

 

Detaljan onboarding
Želimo da se što bolje snađeš kod nas i zato se jako trudimo oko tvog onboardinga. Cijeli proces je isplaniran i prilagođen tvojim potrebama, a ako ti treba dodatna pomoć, tu su uvijek i stariji kolege koji će ti rado uskočiti.

 

Edukacije
Jako puno ulažemo u svoje zaposlenike jer želimo da se razvijaš i rasteš s nama. Zato ti pružamo priliku za dodatne edukacije, a uz to dolaze i napredovanja u poslu.

 

Dobrobit zaposlenika
Briga o zdravlju i dobrobiti naših zaposlenika nam je iznimno važna te kroz sistematske preglede kao i kotizacije za utrke želimo dodatno potaknuti zaposlenike na zdrav i uravnotežen život.

 

Nagrađivanje
Božić, Sv. Nikola ili prvi dan škole djeteta? Nagrađujemo naše zaposlenike te im nudimo čitav niz financijskih i nefinancijskih benefita.

 

Želiš li nam se pridružiti?

Prati nas na LinkedInu ili našoj stranici karijera (karijera.lidl.hr) i nemoj propustiti svoju priliku! #teamlidl

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.