Share
Tweet
Share

Lidl Hrvatska d.o.o. k.d.

Mi smo grupacija uspješnih trgovina prehrambenim proizvodima koja jakom ekspanzijom ostvaruje rast izvan granica Europe. Naše temeljno načelo i ključ našeg uspjeha jest jednostavnost, prema kojoj se ravna naše cjelokupno djelovanje. Kupujemo i prodajemo kako bismo našim kupcima ponudili robu široke potrošnje dobre kakvoće po povoljnim cijenama.

Razvoj

Trgovački lanac Lidl dio je grupacije Schwarz sa sjedištem u Neckarsulmu. Prva Lidl trgovina otvorena je 1973. godine u gradu Ludwigshafenu, a danas brojimo više od 8 milijuna zadovoljnih kupaca – svakog dana. Kao internacionalna grupacija, imamo preko 9000 otvorenih trgovina u 28 europskih zemalja. Danas je Lidl najveći diskontni trgovački lanac u Europi s tendencijom daljnje ekspanzije.

Počeci Lidla u Hrvatskoj sežu još u 2002. godinu kada su prvi zaposlenici pripremali tržište, kupovali zemljišta i gradili trgovine. Vrata prvih 13 trgovina kupcima su otvorena 2006. godine, dok je danas u Hrvatskoj otvoreno više od 80 trgovina. Tvrtka Lidl u Hrvatskoj zapošljava oko 1700 zaposlenika.

Naši zaposlenici

Naša su najveća prednost naši zaposlenici koji vlastitim angažmanom, dinamikom i timskim radom doprinose uspjehu društva Lidl Hrvatska. Svojim zaposlenicima Lidl Hrvatska nudi mogućnost razvoja u sigurnom radnom okruženju, punom povjerenja i međusobnog uvažavanja i poštivanja.

Saznajte više i upoznajte naše zaposlenike!

Društveno odgovorno poslovanje

Nastojimo djelovati u harmoniji s društvenom zajednicom u kojoj poslujemo. Uspjesi se mjere ostvarenjem poslovnih ciljeva, ali Lidl je u velikoj mjeri predan načelima poslovne etike i društveno odgovornog poslovanja koje se očituje na mnogim područjima djelatnosti, a sve zaokružuje pod motom: „Na putu prema sutra“.

Više informacija o društveno odgovornom poslovanju

Posao u Lidlu

Veselimo se svim našim budućim kolegama! Cijenimo ugodnu radnu atmosferu temeljenu na međusobnom poštovanju i timskom radu, ali i radimo usmjereno na ciljeve te preuzimamo odgovornost za svoje zadatke.

Više informacija o prijavama, selekcijskom procesu i prvim danima u Lidlu možete pronaći ovdje.

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.