Share
Tweet
Share

Lidl Hrvatska d.o.o. k.d.

Certificate Employer Partner

Lidl Hrvatska d.o.o. k.d. owns the Employer Partner certificate - certificate for excellence in Human Resource Management.

First Choice Employer

According to the public, Lidl Hrvatska d.o.o. k.d. is among TOP 20 Employers of First Choice in Croatia.

Otkad smo 2006. godine otvorili prvih 13 trgovina u Hrvatskoj, ne prestajemo rasti. U Hrvatskoj imamo više od 100 trgovina, 2 logističko-distributivna centra te zapošljavamo preko 3000 zaposlenika. Naši zaposlenici su naš najveći resurs i pokretačka snaga našeg uspjeha, a svi zajedno djelujemo kao jedan veliki #teamlidl.

Iznimno nam je važno da se prema njima pošteno i fer odnosimo te im nudimo mogućnost daljnjeg razvoja u sigurnom okruženju uz međusobno poštovanje i uvažavanje jer #ljudičinelidl.

Odanost i poštovanje prema našim zaposlenicima doveli su nas do vrha najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj kao i titule Poslodavac partner. U svojem radu nastojimo biti u skladu s društvenom zajednicom u kojoj djelujemo uz primjenu načela društveno odgovornog poslovanja.
Nastavi čitati i saznaj #ZaštoLidl.

 

Prilike za svakoga
Prodaja, skladište, upravljanje nekretninama, IT - kod nas možeš raditi na raznim područjima, ovisno o tvojim interes-ima i željama.

 

Detaljan onboarding
Želimo da se što bolje snađeš kod nas i zato se jako trudimo oko tvog onboardinga. Cijeli proces je isplaniran i prilagođen tvojim potrebama, a ako ti treba dodatna pomoć, tu su uvijek i stariji kolege koji će ti rado uskočiti.

 

Edukacije
Jako puno ulažemo u svoje zaposlenike jer želimo da se razvijaš i rasteš s nama. Zato ti pružamo priliku za dodatne edukacije, a uz to dolaze i napredovanja u poslu.

 

Dobrobit zaposlenika
Briga o zdravlju i dobrobiti naših zaposlenika nam je iznimno važna te kroz sistematske preglede kao i kotizacije za utrke želimo dodatno potaknuti zaposlenike na zdrav i uravnotežen život.

 

Nagrađivanje
Božić, Sv. Nikola ili prvi dan škole djeteta? Nagrađujemo naše zaposlenike te im nudimo čitav niz financijskih i nefinancijskih benefita.

 

Želiš li nam se pridružiti?

Prati nas na LinkedInu ili našoj stranici karijera (karijera.lidl.hr) i nemoj propustiti svoju priliku! #teamlidl

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.