Share
Tweet
Share

Prima namještaj d.o.o.

Prima stvara za obitelj.

Najveći smo poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, osnovan 1995. godine u Bjelovaru. Nudimo moderna rješenja za kvalitetu života po mjeri naših kupaca. Naši timovi s ponosom predstavljaju namještaj vlastitog dizajna i proizvodnje, diljem cijele EU. Na hrvatskom tržištu, maloprodajna mreža broji 59 salona, dok ih je u Sjevernoj Makedoniji sedam. U čak šest vlastitih tvornica proizvodimo namještaj za cjelokupno opremanje doma, apartmana, kuća za odmor, hotela i poslovnih prostora.

Naša vizija i misija.

Naša je misija da stvaramo pametna rješenja za našeg prijatelja (kupca, partnera, zaposlenika, zajednicu u kojoj živimo), s namještajem koji smo sami osmislili i proizveli. Na budućnost gledamo kroz našu viziju, a to je pametna, funkcionalna i kreativna zajednica.

Prima obitelj.

Prima grupu trenutno čini više od 2.000 zaposlenika svih profila i područja stručnosti. Kontinuirano radimo na usavršavanju svojih zaposlenika i pružamo im niz internih i eksternih edukacija te stipendija i stručnih seminara. Vjerujemo u svoje ljude koji čine temelj cijelog poslovanja te nastojimo poticati individualnost, proaktivnost, kreativnost i timski duh u svima pojedinačno.

Od početne ideje do vašeg doma.

Našu ponudu i sve usluge unaprjeđujemo svakodnevno u potrazi za još boljim i funkcionalnijim rješenjima. Ključni dio Prima tima ste upravo vi – vaše pohvale, ukazano povjerenje, vaše želje, potrebe i najvažnije vaše sugestije i kritike - sve nam to pomaže u želji da postanemo vaš prvi izbor! S ljubavlju stvarate svoj dom, a mi vam zahvaljujemo što ste nam omogućili da ga oblikujemo. Zahvaljujući vašoj potpori i dalje dizajniramo, izrađujemo i razvijamo nove proizvode.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.