Share
Tweet
Share

PRIMA NAMJEŠTAJ - prodaja namještaja i opremanje objekata d.o.o.

PRIMA OBITELJ STVARA ZA OBITELJ

Najveći smo poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, osnovan 1995. godine u Bjelovaru.
Svoja rješenja za interijere prodajemo kroz vlastite maloprodajne mreže u Hrvatskoj (59 salona) i Sjevernoj Makedoniji (9 salona). Ono na što smo posebno ponosni jest i da izvozimo naš namještaj u gotovo sve zemlje Europske unije.

Izvanrednost PRIMA obitelji

Stremimo izvrsnosti u svim poljima – počevši od koncepta i razvoja proizvoda, preko proizvodnje, logistike i transporta, prodaje, edukacije, podržavajućih aktivnosti te promocije svojih proizvoda na koje s ponosom stavljamo PRIMIN brand. Neprestano ulažemo u razvoj, osluškujemo želje i potrebe kupaca koristeći vrhunske materijale i inventivan dizajn uz pružanje potpune usluge svojim kupcima.

Već 25 godina stvaramo za vas, vašu obitelj i vaše prijatelje.

Ideje našeg dizajn tima zaživjele su u našim tvornicama.
Zahvaljujući vrijednim rukama vi ste, u 59 gradova diljem Hrvatske, dobili uvid u završni proizvod - naš dizajn, izradu i kvalitetu.
Naše konačno odredište su vaši domovi gdje želimo dokazati da ste pronašli trajno i učinkovito rješenje koje vam u potpunosti odgovara.

Više od 2.000 zaposlenika

Vjerujemo u svoje ljude koji čine temelj PRIMA grupe i bez kojih ne bi postojao niz pametnih rješenja za uređenje domova, apartmana, kuća za odmor i vikendica. Kontinuirano radimo na usavršavanju svojih zaposlenika i pružamo im niz internih i eksternih edukacija te stipendija i stručnih seminara.
U PRIMA grupi se cijeni i potiče individualnost, kreativnost i timski rad. Svi smo dio velike obitelji koja zajedničkim snagama rješava sve probleme i koja je uvijek spremna na ples, zabavu i smijeh. To je naša PRIMA obitelj.

Od početne ideje do vašeg doma

Našu ponudu i sve usluge unaprjeđujemo svakodnevno u potrazi za još boljim i funkcionalnijim rješenjima. Ključni dio PRIMA tima ste upravo vi – vaše pohvale, ukazano povjerenje, vaše želje, potrebe i najvažnije vaše sugestije i kritike - sve nam to pomaže u želji da postanemo vaš prvi izbor!
S ljubavlju stvarate svoj dom, a mi vam zahvaljujemo što ste nam omogućili da ga oblikujemo. Zahvaljujući vašoj potpori i dalje dizajniramo, izrađujemo i razvijamo nove proizvode.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn, Pinterest

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.