Share
Tweet
+1
Share

CONNECTO MARE, d.o.o. turistička agencija

Naša priča

Connecto ima misiju pružiti najkvalitetnije usluge transfera putnicima diljem svijeta. Zahvaljujući našem iznimno organiziranom i kvalificiranom timu od preko stotinu zaposlenika te odgovarajućem voznom parku sastavljenom isključivo od vozila visoke klase, stvorili smo jedinstvenu uslugu privatnog transfera koja je dovela do snažnog i kontinuiranog rasta tvrtke. Naš uspjeh potvrđen je stalnim rastom prometa: 2017. godine obavili smo čak 50 000 uspješnih transfera te još jednom povećali razinu zadovoljstva gostiju.

Glavni smo pružatelj usluga transfera na području Hrvatske te poslujemo diljem EU. Rasprostranjenost našeg tržišta nam omogućava rad tijekom cijele godine, odnosno kroz dvije sezone – ljeti na obali, a zimi na skijalištima. Precizna distribucija flote vozila i pouzdana mreža partnera za prijevoz savršeno su integrirane u vlastitu IT infrastrukturu na kojoj počiva ukupno poslovanje.

Intezivno zapošljavanje

Širenje na nova tržišta stvara konstantnu potrebu za zapošljavanjem novih stručnjaka iz svih područja. Kako se u poslovanju prvenstveno oslanjamo na vlastite resurse i stručne timove, tvrtka zapošljava široku paletu struka: management, IT, marketing, booking, logistika, prodaja i podrška te računovodstvo, a većina naših zaposlenika je višejezična. Iznimna stručnost, posvećenost i raznolikost naših zaposlenika su glavni faktor uspjeha tvrtke.

PROFESIONALNOST  U Connectu ljude cijenimo po njihovim postignućima i ukupnom potencijalu. Profesionalni rast je potican i cijenjen te redovito prepoznajemo i nagrađujemo motivaciju, kreativnost i predanost uspjehu.
SURADNJA I KVALITETA  Naši su timovi multidisciplinarni i u njima se zaposlenici raznih struka zajedno uspješno i lako nose sa svim zahtjevima tržišta na kojima nastupamo. Zahvaljujući timskom radu i kvalitetnoj, učinkovitoj suradnji među kolegama postižemo izvrsnost i odlične poslovne rezultate.

Ukoliko biste htjeli ostaviti svoje podatke u našoj bazi kandidata ili se prijaviti na neki od trenutno otvorenih natječaja, molimo Vas da nam pišete na e-mail: ili to učinite klikom ovdje:

Radujemo se vašoj prijavi!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.