Share
Tweet
Share

CONNECTO MARE, d.o.o. turistička agencija

Tko smo mi?

Connecto organizira privatne transfere za pojedince i skupine. U 11 godina stalnog rasta postigli smo vodeće pozicije na nekim od najprestižnijih europskih tržišta, od Njemačke, Francuske i sjeverne Italije do Švicarske i Austrije, gdje smo posebno jaki. Naša je flota potpuno novih, luksuznih vozila klijentima dostupna u svako doba dana i noći. Sve to omogućuje motiviran tim stručnjaka kojem vas pozivamo da se priključite.

 

26 milijuna

KILOMETARA

340 tisuća

TRANSFERA

345

ZRAČNIH LUKA

 

Tko si ti?

  • tražiš ne samo posao, nego priliku za razvoj i izgradnju karijere
  • imaš mnoštvo talenata
  • znaš kako postaviti prioritete
  • snalažljiv/a si i imaš iskustva
  • ambiciozna si osoba usmjerena na posao
  • timski igrač s puno želje za radom
  • imaš razvijen osjećaj za brigu o klijentima
 

Ako se prepoznaješ u ovom opisu, na pravom si mjestu.
Želiš biti sezonac ili stalno zaposlen/a, vozač ili booking agent, marketinški genij ili računalni inženjer? Šarenoj paleti otvorenih radnih mjesta zajedničko je samo da ih obavljaju vrhunski stručnjaci. Sloboda i odgovornost u radu znače da su nam osobni integritet, entuzijazam i proaktivnost od izuzetne važnosti.

Što možeš očekivati od nas?

Connecto je organizacija u kojoj ste okruženi inteligentnim, prijateljski raspoloženim ljudima. Potičemo otvorenu komunikaciju, predlaganje novih rješenja i unapređenje poslovanja. Pridruživanjem Connectu dolazite u kulturu kolegijalnosti i poštovanja, te će vaša karijera rasti brzinom i u smjeru koje sami odredite. Dobre se ideje nagrađuju, kao i predanost u radu. Predvodnici u svojim strukama moći će se okušati u većim izazovima, te ostvariti i više prihode.

 

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more. Also here you can find Terms of Use.