Share
Tweet
Share

STUDENAC d.o.o.

Trgovački maloprodajni lanac Studenac kao kompanija posluje od 1991. godine. Kasnih 90-ih proširio je poslovanje otvaranjem veleprodajnog skladišta u Dućama i nekoliko maloprodajnih trgovina u Omišu. Na današnji Studenac, trgovinu-susjed koja pogodnostima za kupce dosljedno prati svjetske trendove te sustavno ulaže u inovacije i modernizaciju poslovanja najviše je utjecala 2018. kada počinje transformacija poslovanja popraćena akvizicijama i organskim rastom. Preuzimanjem Istarskih supermarketa i Sonika 2019. lanac jača svoju poziciju i posluje duž cijele jadranske obale. Status utvrđuje 2021. preuzimanjem lanca Bure Trgovina, a važan poslovni iskorak iste godine čini otvaranjem prvih prodavaonica u Zagrebu. Dodatno, u 2022. Studenac preuzima Pemo, Kordun, Duravit i lanac Lonia te je danas maloprodajni lanac s najvećom mrežom prodavaonica u Hrvatskoj koja broji više od 1000 poslovnica.

Studenac trenutačno zapošljava više od 5500 djelatnika te je među vodećim maloprodajnim lancima u Hrvatskoj i dio ugledne liste od 50 najuspješnijih kompanija.

Zahvaljujući specifičnom proximity konceptu i prodavaonicama malih formata koje svojim kupcima u ugodnoj i opuštenoj atmosferi nude sve što im je potrebno, i sitno i bitno, pozicija Studenca jedinstvena je na tržištu. Poštujući lokalne specifičnosti i obilježja te osluškujući potrebe i želje svojih kupaca, Studenac je poznat po prepoznatljivome dobrosusjedskom karakteru.

U Studencu se možeš prijaviti za sezonski posao a više o tome što ti nudimo pronađi na našoj stranici.

Ostanite dio Studenac tima i nakon sezone

Bit će nam zadovoljstvo ako ostanete naš stalni zaposlenik i nakon sezone. Svaki naš djelatnik važan je član našeg tima i svatko od nas je zaslužan za ovo što smo danas. Bez obzira na vaše radno mjesto, cijenit ćemo vašu upornost, pouzdanost i timski rad, a dodatno nagraditi vašu kreativnost, preuzimanje inicijative i samostalnost. Želimo biti još bolji i pružiti kupcima najbolju uslugu, stoga Vas pozivamo da nam se pridružite i svojim vještinama pridonesete zajedničkom uspjehu!

Našim zaposlenicima tijekom cijele godine nudimo:

 • Redovna mjesečna primanja
 • Primanja mjesečnih stimulacija za ostvarene ciljeve
 • Plaćeni svi dodaci za rad nedjeljom i blagdanom
 • Božićnica, uskrsnica, dar za djecu te druge financijske nagrade
 • Interna napredovanja
 • Dinamičan rad u rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja

Zašto je dobro raditi u Studencu?

Studenac je, kao brzorastuća kompanija, sjajno mjesto za sve koji dijele naše vrijednosti, cijene timski rad, rado uče, stječu i prenose nova znanja te žele napredovati i graditi svoju karijeru u dinamičnom svijetu maloprodaje.

Svjesni kako naša snaga počiva na našim zaposlenicima, trudimo se osigurati najbolje uvjete za njihov rast i razvoj kako bi bili motivirani, zadovoljni i uspješni.

Također, naši zaposlenici uživaju i brojne pogodnosti kao što su božićnica i uskrsnica te pokloni za novorođenu djecu i prvašiće. Uz to im nudimo priliku i poticaj za profesionalno usavršavanje, stručne edukacije i cjeloživotno učenje kroz različite oblike edukacijskih modula, tečajeva, konferencija i sličnih organiziranih oblika koji pružaju priliku za usavršavanje i stjecanje novih znanja.

Suradnju u Studencu njegujemo na radnom mjestu, ali je učvršćujemo i posebnim neformalnim „After-hour“ druženjima u kojima naši zaposlenici imaju priliku družiti se i povezati u neformalnoj, opuštenoj i veseloj atmosferi.

Timski duh razvijamo i jačamo i aktivnostima iz programa „Korak bliže prirodi“ u kojima zaposlenici sudjeluju u akcijama očuvanja prirode, okoliša i biološke raznolikosti. Osim što potičemo društveno odgovorno poslovanje kao dio kompanijske politike i kulture, naši zaposlenici se, čineći dobro za zajednicu i okoliš u kojem žive i posluju, druže i zabavljaju u opuštenom i ležernom ugođaju.

Briga za zaposlenike i njihov profesionalni rast i razvoj, ugodno poslovno okruženje te suradnja i timski rad kako na radnom mjestu, tako i u neformalnih druženjima, najbolja su pozivnica da se pridružite uspješnom Studenac timu.

Naše vrijednosti

Vrijednosti Studenca su putokaz i način kako se u kompaniji trebamo odnositi jedni prema drugima, kolegama, vanjskim suradnicima i kupcima.

Osim onoga ŠTO radimo, veoma je važno i KAKO to radimo te kako komuniciramo i međusobno surađujemo.

Upravo zato Studenac prepoznaje važnost organizacijske kulture i želi je razvijati.

Oglasi ovog poslodavca

 • Asistent upravljanja kategorijom (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Zagreb ili Omiš

 • Specijalist pravnih poslova (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Omiš

 • Voditelj projekata (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Omiš

 • Specijalist - IT tehničar (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Omiš

 • Skladištar (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Zagreb (Jankomir), Dugopolje

 • Prodavač (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Ladimirevci, Brckovljani, Veliki Bukovec, Gola, Imbriovec, Legrad, Zabok, Pregrada, Krapina, Kašina, Pribislavec

 • Voditelj prodavaonice (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Zagreb, Zaprešić, Kamanje

 • Prodavač (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Rovinj, Bale, Kanfanar, Lupoglav, Buzet, Pazin, Žminj, Sv. Petar u Šumi, Pula, Medulin, Labin, Rabac, Potpićan, Čepić, Umag, Novigrad, Poreč, Svetvinčenat

 • Voditelj prodavaonice (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Poreč, Pula, Medulin, Pazin, Rabac

 • Prodavač (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Zagreb, Zaprešić, Sveti Ivan Zelina, Kamanje

 • Voditelj prodavaonice (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Rijeka i okolica, Kamanje, otok Rab, Njivice, Selce, Povile, Crikvenica, Prizna, Oštro, Karlobag

 • Prodavač (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Rijeka i okolica, Karlobag, Kamanje, Opatija, otok Rab, Njivice, Malinska, Crikvenica, Novi Vinodolski, Selce, Dramalj, Oštro, Prizna, Povile, Omišalj

 • Voditelj prodavaonice (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Zadar, Ražanac, Vir, otok Pag, Crno

 • Prodavač (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Sv. Filip i Jakov, Turanj, Vodice, Kijevo, Oklaj, Biograd na Moru, Drage, Skradin, Pakoštane, Murter, Bilice, Šibenik, Brodarica, Primošten, Žaborić, Pirovac, Rogoznica, Dvornica, Sv. Petar na moru, Seget Vranjica, Poljica, Trogir, Vinišće

 • Voditelj prodavaonice (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Drage, Dvornica, Rogoznica, Primošten, Murter, Tisno, Šibenik, Jadrija

 • Prodavač (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Zadar, Crno, Galovac, Murvica, Gornji Poličnik, Donji Poličnik, Posedarje, Podgradina, Suhovare, Lovinac, Gornji Karin, Rovanjska, Novigrad, Ražanac, Pridraga, Zemunik Donji, Zemunik Gornji, Kukljica, Zverinac, Smilčić, Kožino, Zaton, Privlaka, Sabunike...

 • Voditelj prodavaonice (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Split i okolica, Podstrana, Omiš i okolica, Makarska i okolica, otok Brač, otok Hvar, otok Šolta, otok Vis

 • Prodavač (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Split, Solin, Kaštela, Sirobuja, Kamen, Kučine, Klis, Okrug Gornji, Okrug Donji, Supetar, Pučišća, Postira, Milna, Sumartin, Sutivan, Nerežišća, Mirca, Povlja, Bol, Vis, Komiža, Podstrana, Omiš i okolica, Tugare, Slime, Imotski, Cista Provo, Trilj...

 • Voditelj prodavaonice (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Dubrovnik, Mokošica, Lovište, Orebić, Sreser, Kuna, Viganj, Korčula, Žrnovo, Sobra, Babino Polje, Pomena, Janjina, Saplunara

 • Prodavač (m/ž)

  Studenac d.o.o.

  Dubrovnik, Mlini, Mokošica, Nova Mokošica, Cavtat, Gruda, Šipanska Luka, Čilipi, Zaton, Slano, Srebreno, Čibača, Pridvorje, Komolac, Lovište, Orebić, Trpanj, Janjina, Sreser, Kučište, Žuljana, Korčula, Žrnovo, Blato, Čara, Lumbarda, Brna, Račišće, Sobra...

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.