Share
Tweet
Share

Neuralab društvo s ograničenom odgovornošću za računalne djelatnosti, promidžbu i internet

Opis tvrtke:

eCommerce web aplikacije stup su Neuralabovih projekata, a naš tim čine upravo dizajneri, producenti i inženjeri s godinama iskustva u eCommerce industriji. To je prepoznao i Clutch koji nam je 2020.godine dodjelio titulu najbolje WooCommerce agencije na svijetu. ( U 'Leaders Matrixu' Neuralab točkica se izdvaja gore desno :) https://clutch.co/developers/woocommerce/leaders-matrix )

Projekti unutar Neuralaba certificirani su ISO 27001 standardima sigurnosti, a klijenta korak po korak upoznajemo s cjelokupnim procesom arhitekture, dizajna i programiranja eCommerce rješenja. Stvaramo originalan dizajn kreiran bez predložaka, a izradu sadržaja u potpunosti prekrojavamo dizajniranom korisničkom iskustvu.

Neuralab koncepti dizajniranja i programiranja su certificirani i odobreni od strane WordPress VIP i WooCommerce partnera https://woocommerce.com/experts/neuralab/. Time naši klijenti dobivaju pristup ogromnoj Open Source zajednici (koja je izgradila trećinu SVIH aplikacija na internetu) i angažman programera i kreativaca koji rade direktno na WordPress platformi.

Opis usluge:

Još od davne 2008. godine, Neuralab dizajnira i razvija kompleksne internetske trgovine. Naša usluga uključuje i cjelokupno savjetovanje, vođenje kroz projekt, hosting te održavanje eCommerce poslovanja.

Proces rada fokusiramo na slojevita (enterprise) rješenja s podosta ERP, CRM i CMS integracija. Uz to, koristimo Open Source tehnologije kao što su WordPress i WooCommerce kako bi klijent imao potpuno vlasništvo nad projektom i svim njegovim podacima.

Poveznice na društvene mreže :

Glavne djelatnosti:

  • Dizajn i programiranje web aplikacija
  • Dizajn i programiranje eCommerce aplikacija
  • Savjetovanje oko korisničkih iskustava (CX, UX, UI)
  • Audit postojećih eCommerce projekata
  • Hosting i održavanje aplikacija (WP VIP ili Kinsta Google Cloud)
  • Copywriting i izrada sadržaja za web (video, text. photo)


Neuralab d.o.o.
+385 98 1717 628
zagreb@neuralab.net
Fojnička 6, Trnje, 10 000 Zagreb


Neuralab Inc.
+1 646 583 0690
newyork@neuralab.net
1350 Av. of Americas, 2nd fl., NY, New York

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.