Share
Tweet
Share

Neuralab društvo s ograničenom odgovornošću za računalne djelatnosti, promidžbu i internet

Opis tvrtke:

eCommerce web aplikacije stup su Neuralabovih projekata, a naš tim čine upravo dizajneri, producenti i inženjeri s godinama iskustva u eCommerce industriji. To je prepoznao i Clutch koji nam je 2020.godine dodjelio titulu najbolje WooCommerce agencije na svijetu. ( U 'Leaders Matrixu' Neuralab točkica se izdvaja gore desno :) https://clutch.co/developers/woocommerce/leaders-matrix )

Projekti unutar Neuralaba certificirani su ISO 27001 standardima sigurnosti, a klijenta korak po korak upoznajemo s cjelokupnim procesom arhitekture, dizajna i programiranja eCommerce rješenja. Stvaramo originalan dizajn kreiran bez predložaka, a izradu sadržaja u potpunosti prekrojavamo dizajniranom korisničkom iskustvu.

Neuralab koncepti dizajniranja i programiranja su certificirani i odobreni od strane WordPress VIP i WooCommerce partnera https://woocommerce.com/experts/neuralab/. Time naši klijenti dobivaju pristup ogromnoj Open Source zajednici (koja je izgradila trećinu SVIH aplikacija na internetu) i angažman programera i kreativaca koji rade direktno na WordPress platformi.

Opis usluge:

Još od davne 2008. godine, Neuralab dizajnira i razvija kompleksne internetske trgovine. Naša usluga uključuje i cjelokupno savjetovanje, vođenje kroz projekt, hosting te održavanje eCommerce poslovanja.

Proces rada fokusiramo na slojevita (enterprise) rješenja s podosta ERP, CRM i CMS integracija. Uz to, koristimo Open Source tehnologije kao što su WordPress i WooCommerce kako bi klijent imao potpuno vlasništvo nad projektom i svim njegovim podacima.

Poveznice na društvene mreže :

Glavne djelatnosti:

  • Dizajn i programiranje web aplikacija
  • Dizajn i programiranje eCommerce aplikacija
  • Savjetovanje oko korisničkih iskustava (CX, UX, UI)
  • Audit postojećih eCommerce projekata
  • Hosting i održavanje aplikacija (WP VIP ili Kinsta Google Cloud)
  • Copywriting i izrada sadržaja za web (video, text. photo)


Neuralab d.o.o.
+385 98 1717 628
zagreb@neuralab.net
Fojnička 6, Trnje, 10 000 Zagreb


Neuralab Inc.
+1 646 583 0690
newyork@neuralab.net
1350 Av. of Americas, 2nd fl., NY, New York

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.