Share
Tweet
Share

Harvey Norman Croatia d.o.o.

RAD U HARVEY NORMANU

Gotovo ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez ljudi poput tebe i divnog tima koji smo do sada okupili. Razni odjeli omogućuju da nađeš posao kao stvoren za tebe. Od ljubitelja moderne tehnologije na odjelu informatike preko kreativaca u marketingu do zaljubljenika u brojeve u financijama. Pridruži se našem timu jer ovo je ekipa koja će potaknuti tvoj osobni rast, a svaki tvoj uspjeh je i naš uspjeh.

Trenutno brojimo više od dvjestotinjak djelatnika koji svoj posao rade s zadovoljstvom i veseljem jer kao poslodavac svima nudimo sigurno i ugodno radno okruženje, poticajnu plaću, stručno usavršavanje i posebne pogodnosti kao što su popusti na cjelokupan asortiman, uštedu kod smještaja u raznim hotelima u Istri te subvencionirano Multisport članstvo.

Odjeli na kojima možeš raditi

Uz široku ponudu proizvoda dolazi još šira ponuda talenata koji su traženi kod nas. Obožavaš filmove? Potraži nešto na audio video odjelu. Ponosiš se svojom organiziranošću? Administracija je za tebe! Otkrij pronalaziš li se u jednoj od ovih uloga i prijavi se! U slučaju da nema otvorenih pozicija na koje se možete prijavite, otvorenu molbu i životopis možete poslati na mail.

Naše vrijednosti

Naše cjelokupno poslovanje temelji se na poštenju, etičkim načelima i društvenoj odgovornosti te jasno i transparentno komuniciramo unutar tvrtke, ali i prema našim kupcima i suradnicima. Međusobno povjerenje i poštovanje temelji su naše kulture.

Svaki naš zaposlenik je uistinu naša najveća vrijednost. Stoga stvaramo takvu kulturu, sustave i procese gdje naši zaposlenici mogu rasti i razvijati se i osobno i profesionalno. Važni su nam međuljudski odnosi te stoga potičemo na različitost, uključenost, poštovanje i suradnju.

Malim koracima, dosljednošću i ustrajnošću mogu se postići velike stvari. Inovativni smo i kreativni, uvijek otvoreni za stjecanje novih znanja. S velikom pažnjom pristupamo svakom našem projektu, našim zaposlenicima i našim kupcima.

Pozitivan stav i pristup radu je nešto čime se posebno dičimo, to je ono što nas pokreće, što stvara, što nas potiče uvijek biti korak ispred. U pozitivnom, ugodnom i poticajnom radnim okruženju zaposlenici se mogu osjećati motivirani dati najbolje od sebe.

Međunarodna smo tvrtka, koja nastoji pozitivno utjecati na društvo. Promičemo odgovornu proizvodnju i učinkovito korištenje resursa te brinemo za okoliš. Svugdje nam je želja uspješno surađivati s pojedincima, tvrtkama i organizacijama kako bi stvarali bolje društvo.

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.