Share
Tweet
Share

Harvey Norman Croatia d.o.o.

O HARVEY NORMANU

Harvey Norman jedan je od vodećih svjetskih maloprodajnih lanaca koji nudi prvoklasan namještaj, najsuvremeniju tehnologiju i vrhunske kućanske aparate. Uspješno, dinamično i moderno okruženje stavlja kupca uvijek na prvo mjesto. Na to ukazuje i naš slogan »Kupnja vrijedna povjerenja«.

Harvey Norman je osnovan u Australiji 1961. godine, i od tada nas pokreće nezaustavljiva želja za širenjem. Rezultat je mreža s više od 300 poslovnica na različitim kontinentima diljem svijeta.

Harvey Norman u Hrvatskoj otvoren je 2011. godine, u zagrebačkom trgovačkom centru King Cross. Na 10 tisuća kvadratnih metara možete pronaći široku ponudu kvalitetnih proizvoda u odjelima namještaja, spavaćih soba, kuhinja, bijele tehnike i malih kućanskih aparata, audio-video proizvoda i računalne opreme.

U studenom 2020. smo otvorili novu trgovinu Harvey Norman u Puli. Naravno, ovakav razvoj ne bi bio moguć bez naših djelatnika koji su naša najveća vrijednost. Svojim kvalitetama i ambicijama naši djelatnici su fokusirani na zadovoljnog kupca i temelj su zdravog rasta Harvey Normana.

RAD U HARVEY NORMANU

Djelatnici - srce tvrtke

Iza široke palete proizvoda renomiranih domaćih i stranih poduzeća stoji naš tim profesionalno obučenih djelatnika koji vam pruža jedinstveno iskustvo kupovine uz fantastične uvjete financiranja.

Svjesni smo da uspjeh tima znači i uspjeh tvrtke, zato se trudimo biti dobar poslodavac u svim pogledima i na svim područjima. Trenutno brojimo više od dvjestotinjak djelatnika, a taj će se broj uskoro znatno povećati.

Mjesto gdje je svaki pojedinac bitan

Harvey Norman čine djelatnici koji svoj posao rade sa strašću i željom, stoga kao poslodavac svima nudimo sigurno i ugodno radno okruženje, poticajnu plaću, stručno usavršavanje, posebne pogodnosti za djelatnike i mogućnost napretka te poslovnog i osobnog razvoja.

NAŠE VRIJEDNOSTI

Naše vrijednosti su ključ uspjeha i napretka Harvey Normana. Možemo se pohvaliti izuzetnom energijom i poduzetnošću.

Prioritet su kupci; naša je misija trajno raditi na najboljem izboru proizvoda po najpovoljnijim cijenama, uz vrhunsku kvalitetu usluge prodajnih savjetnika i svih drugih u lancu prodaje.

Naša je misija postati vodeći trgovac na području namještaja, spavaćih soba, kuhinja, audio video proizvoda, bijele tehnike, malih kućanskih aparata i računala u Hrvatskoj.

Optimizmom do uspjeha

U našem nas radu uvijek vodi poduzetnički duh i želja za uspjehom, no pritom nikada ne zaboravljamo na zabavu, kreativnost i nagrađivanje. Naše radno okruženje uvijek je pozitivno i optimistično, tako da svojim kupcima možemo ponuditi samo vrhunske usluge.

Poštovanje i povjerenje

Naše poslovanje je uvijek etično, iskreno i pošteno. Među nama su svi dobrodošli, a naš tim čine djelatnici različitih dobnih, kulturnih i obrazovnih skupina. Mi smo poslodavac koji dosljedno ispunjava svoja obećanja i dužnosti, podržava svoje djelatnike, cijeni poštenje i zna prepoznati izvrsnost.

Povezanost u timu

Svaki član našeg tima je stručnjak koji rado dijeli svoja znanja i iskustva. U slučaju pitanja svaki djelatnik može se obratiti svom kolegi ili menadžeru. Unutar tvrtke neprestano razvijamo svoje potencijale kako bi kupcima ponudili najbolju uslugu i najbolje iskustvo kupovine.

Postanite dio našeg tima!

U Harvey Normanu uvijek smo spremni prihvatiti marljive i entuzijastične ljude. Mogućnost zapošljavanja nudimo u Zagrebu, Puli i Rijeci. Pozivamo vas da pregledate naša trenutna slobodna radna mjesta i pridružite se velikoj grupi istomišljenika povezanih strašću prema prodaji.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.