Share
Tweet
Share

B2 KAPITAL d.o.o. za poslovne usluge

Tko smo mi?

 

B2 Kapital d.o.o. je osnovan 2013. godine u Zagrebu. Naš posao je pružanje sveobuhvatnih financijskih usluga naplate i upravljanja nenaplaćenim plasmanima. Cilj nam je poboljšati likvidnost naših klijenata različitim kreativnim i inovativnim modelima otplate dugovanja uzimajući u obzir njihove potrebe i mogućnosti.

B2 Kapital d.o.o. član je B2 Holding ASA grupe koja je osnovana 2011. godine u Oslu. U ovom trenutku B2 Holding ima preko 1 600 zaposlenika u 19 europskih država i urede u dodatne 3 države te je vodeća financijska grupa na svim tržištima na kojima posluje. Zahvaljujući međunarodnom iskustvu naših osnivača svojim klijentima nudimo stručnost, brzinu i učinkovitost u svim segmentima financijskog poslovanja.

Tko su naši zaposlenici?

 

Naši zaposlenici su nositelji našeg razvoja i glavni pokretači svih pozitivnih promjena. Predano radimo na edukaciji i profesionalnom razvoju svih zaposlenika. Kontinuirano provodimo razna informatička obrazovanja, tečajeve stranih jezika, specijalizirane seminare u zemlji i inozemstvu i sl. Ljudski resursi B2 Kapitala svakodnevno rade na razvoju raznih motivacijskih projekata za naše zaposlenike kako bi poboljšali radnu okolinu, sustavno se ulaže u unapređenje sustava internih rotacija i vanjske selekcije kandidata u skladu s našom korporativnom kulturom.

Želite biti dio B2 Teama?

 

Slanjem svog životopisa i otvorene molbe ulazite u našu bazu kandidata na području Hrvatske. Ako i kada ćemo imati potrebe za zaposlenicima Vašeg profila, rado ćemo Vas kontaktirati.

Tražimo motivirane, talentirane ljude koji će sa zadovoljstvom prihvatiti naše vrijednosti i našu korporativnu kulturu. Trebaju nam zaposlenici koji prihvaćaju odgovornost za svoj rad, lako se prilagođavaju novim procesima i koji su različiti, koji stalno uče te iniciraju promjene koje nas vode uspjehu.

Ako ste zainteresirani zapratite naše otvorene natječaje na portalu Moj Posao i na našoj web stranici www.b2kapital.hr ili nam se javite na karijera@b2kapital.hr.

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.