Share
Tweet
Share

SUSTENTA RAZVOJ I UPRAVLJANJE d.o.o. za graditeljstvo i usluge

Sustenta razvoj i upravljanje d.o.o. osnovana je 2012. s ciljem pružanja usluga u području Facility Managementa.

Učinkovito upravljanje objektima od vitalne je važnosti za uspjeh bilo koje organizacije. Na korporativnoj razini ono pridonosi ostvarenju strateških i operativnih ciljeva. Na dnevnoj razini, pruža sigurno i učinkovito radno okruženje, neophodno za obavljanje bilo kojeg posla, bez obzira na veličinu i opseg.

Svi naši zaposlenici imaju višegodišnje iskustvo i kompetencije u Facility Managementu te smo, zahvaljujući različitim profilima stručnog tehničkog kadra, spremni odgovoriti svim izazovima koje ovakva specifična multidisciplinarna djelatnost donosi. Uz suradnju s kooperantima ovlaštenima za izvođenje speci­jalističkih servisa i zakonskih ispitivanja na području cijele Hrvatske te partnerske odnose s renomi­ranim dobavljačima i serviserima opreme, možemo preuzeti održavanje i najzahtjevnijih sustava.

Fokus na kontinuirano poboljšanje, zadovoljstvo kupaca i dosljedan rad na zaštiti okoliša, sigurnosti i sprečavanju ozljeda zaposlenika u skladu s normama ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, ISO 27001: 2013, ISO 45001: 2018, SA8000 i BS 7499: 2020 su temeljne odrednice naše politike sustava upravljanja kvalitetom.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.