Share
Tweet
Share

SUSTENTA RAZVOJ I UPRAVLJANJE d.o.o. za graditeljstvo i usluge

Sustenta razvoj i upravljanje d.o.o. osnovana je 2012. s ciljem pružanja usluga u području Facility Managementa.

Učinkovito upravljanje objektima od vitalne je važnosti za uspjeh bilo koje organizacije. Na korporativnoj razini ono pridonosi ostvarenju strateških i operativnih ciljeva. Na dnevnoj razini, pruža sigurno i učinkovito radno okruženje, neophodno za obavljanje bilo kojeg posla, bez obzira na veličinu i opseg.

Svi naši zaposlenici imaju višegodišnje iskustvo i kompetencije u Facility Managementu te smo, zahvaljujući različitim profilima stručnog tehničkog kadra, spremni odgovoriti svim izazovima koje ovakva specifična multidisciplinarna djelatnost donosi. Uz suradnju s kooperantima ovlaštenima za izvođenje speci­jalističkih servisa i zakonskih ispitivanja na području cijele Hrvatske te partnerske odnose s renomi­ranim dobavljačima i serviserima opreme, možemo preuzeti održavanje i najzahtjevnijih sustava.

Fokus na kontinuirano poboljšanje, zadovoljstvo kupaca i dosljedan rad na zaštiti okoliša, sigurnosti i sprečavanju ozljeda zaposlenika u skladu s normama ISO 9001: 2015, ISO 14001: 2015, ISO 27001: 2013, ISO 45001: 2018, SA8000 i BS 7499: 2020 su temeljne odrednice naše politike sustava upravljanja kvalitetom.

Employer's ads

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.