Share
Tweet
Share

Norinco International Cooperation Ltd. Zagreb Branch

  • Adresa: Ivana Lučića 2a, 10000 Zagreb
  • Telefon: 095 9595 195

Norinco International Cooperation Ltd. (NORINCO International) javna je tvrtka povezana s China North Industries Corporation, Ltd. Tijekom godina, NORINCO International se usredotočio na međunarodno tržište izgradnjom poslovne mreže u cijelom svijetu i potaknuo snažne sposobnosti u međunarodnim operacijama, ulaganju i financiranju, globalnoj raspodjeli resursa i upravljanju projektima.

Međunarodno ugovaranje inženjeringa osnovna je djelatnost NORINCO Internationala, uključujući željeznički tranzit, izgradnju elektroenergetskih objekata, izgradnju naftnih i rudarskih objekata, industriju, poljoprivredu, gradnju općinskih stanova i druga područja.

NORINCO je uspješno izgradio i investirao u nekoliko podzemnih željeznica, elektrificiranih željeznica, elektrana, prijenosnih i transformacijskih mreža trafostanica i općinskih projekata.

NORINCO International Zagreb Podružnica osnovana je 2018. godine.

Uspješno smo investirali i završili izgradnju vjetroelektrane Senj, najveće vjetroelektrane u Hrvatskoj. Duboko smo ukorijenjeni i usmjereni na daljnji razvoj u Hrvatskoj i regiji.

Dijelimo filozofiju "njegovanja naše tradicije, stvaranja nove vrijednosti i dijeljenja uspjeha". Pridružite se NORINCO Internationalu, velikoj međunarodnoj platformi na kojoj možemo zajedno stvarati vrijednosti i dijeliti uspjeh!

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.