Share
Tweet
Share

Carlsberg Croatia d.o.o.

Carlsberg Croatia

Carlsberg Croatia dio je danske grupacije Carlsberg, kompanije koja na više od 150 tržišta diljem svijeta donosi fantastična piva. Uspjeh kompanije temeljen je na njenim uzbudljivim brendovima, motiviranim ljudima i bliskoj povezanosti s istinskim ljubiteljima piva. S proizvodnjom u Koprivnici te uredima diljem zemlje, Carlsberg Croatia je moderna kompanija u kojoj proizvodnja piva nije samo posao, već strast.

Vrhunski pivski brendovi

Kao jedna od najvećih pivovara na hrvatskom tržištu, Carlsberg kroz svoje brendove donosi zabavu i osvježenje. Pan, najmlađe hrvatsko mainstream pivo, ponos je naše koprivničke pivovare, a s njim i njegovim različitim varijantama priča tek počinje. Uz njega Carlsberg Croatia ponosni je proizvođač i Somersby cidera, kojeg izvozimo na mnoga tržišta, a naše potrošače je osvojio zanimljivim asortimanom okusa. Tu su još i bogati okusi belgijskog Grimbergena. Autentično, jedinstveno i složeno od niza različitih aroma, pivo feniksa stvara neočekivane okuse koji se razotkrivaju svakim novim gutljajem. Uz njih nudimo i osvježenje uz naše ostale međunarodne brendove Tuborg i Carlsberg kao i jedinstven okus 1664 Blanca. Naš cjelokupan asortiman pivskih brendova i cidera možete pogledati na našoj web stranici. Ponosni smo na naša piva i cidere, a raditi s ovakvim brendovima zbilja je pravi užitak.

Prijateljska atmosfera

Naš uspjeh temeljimo prvenstveno na predanosti naših ljudi. Angažiranost zaposlenika dio je strategije naše kompanije te smo joj ozbiljno posvećeni. Ponosna smo kompanija angažiranih zaposlenika, a naši radnici opisuju atmosfera rada u kompaniji prijateljskom i ugodnom. Svaki od 300-injak odgovornih i ambicioznih profesionalaca, članova obitelj Carlsberg, posvećen je ostvarivanju napretka i rasta kompanije. U našoj kompaniji svoj profesionalni razvojni put pronalaze najrazličitiji ljudi, ali svaki od njih daje svoj doprinos našem uspjehu. Smatramo da je različitost ključ napretka i razvoja te da svi možemo učiti jedni od drugih. Kao učeća organizacija, dijelimo znanje, ulažemo u njega i veselimo se njegovu proširivanju kroz zapošljavanje novih članova tima.

Moderna tehnologija

Koprivnička pivovara, najnovija je, najmodernija i ekološki najnaprednija u Hrvatskoj. Svake godine u pivovari se rade velika ulaganja kako bi taj status zadržala i dalje. Svojim odgovornim ponašanjem postavili smo primjer za poslovanje u skladu s najvišim ekološkim standardima i kvalitetu u cjelokupnom procesu proizvodnje, distribucije i prodaje piva.

Međunarodno okruženje

Kao dio međunarodne grupacije, Carlsberg Croatia svojim zaposlenicima pruža prilike za učenje i profesionalni razvoj u okruženju mnogo širem od tržišta na kojem posluje. Razmjena znanja s kolegama s drugih tržišta, stalno unapređivanje procesa u skladu s globalnim trendovima, preuzimanje dobrih međunarodnih praksi i sudjelovanje u timovima za izvrsnost ili nadnacionalnim projektima – prilika je mnogo za one koji ih žele iskoristiti.

Bogata povijest

Carlsberg će uskoro proslaviti 175 godina postojanja, a u svojoj bogatoj povijesti dao je brojne doprinose proizvodnji piva zbog stalnog inzistiranja na primjeni najnaprednijih znanstvenih otkrića. Možda najpoznatiji od doprinosa je pročišćavanje pivskog kvasca, kvasca koji se i danas koristi za proizvodnju većina lagera na svijetu. Zamislite, pH skala je nastala u Carlsbergovom laboratoriju. Ako vas zanima naša povijest, svakako pročitajte više!

Ideja osnivača Carlsberga zato živi i dalje kroz svrhu koju svi u kompaniji živimo - Proizvodnjom piva za bolje danas i sutra.

Oglasi ovog poslodavca

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.