Share
Tweet
Share

Carlsberg Croatia d.o.o.

Carlsberg Croatia

Carlsberg Croatia dio je danske grupacije Carlsberg, kompanije koja na više od 150 tržišta diljem svijeta donosi fantastična piva. S proizvodnjom u Koprivnici te uredima diljem zemlje, Carlsberg Croatia je moderna i uzbudljiva kompanija u kojoj proizvodnja piva nije samo posao, već strast.

Vrhunski pivski brendovi

Pan, najmlađe hrvatsko mainstream pivo, ponos je naše koprivničke pivovare, ali s njim i njegovim različitim varijantama priča tek počinje. Carlsberg Croatia u Hrvatskoj proizvodi i na mnoga tržišta izvozi Somersby cidere, koji u velikom broju okusa osvajaju sve više potrošača. Tu su još i bogati okusi belgijskog Grimbergena, profinjenost Carlsberga, osvježenje Tuborga, kao i jedinstven okus 1664 Blanca... Ponosni smo na naša piva i cidere, a raditi s ovakvim brendovima zbilja je užitak.

Prijateljska atmosfera

Naš uspjeh temeljimo prvenstveno na predanosti naših ljudi. Angažiranost zaposlenika dio je strategije naše kompanije te smo joj ozbiljno posvećeni. Ponosna smo kompanija angažiranih zaposlenika, a naši radnici opisuju atmosfera rada u kompaniji prijateljskom i ugodnom. Svaki od 300-injak odgovornih i ambicioznih profesionalaca, članova obitelj Carlsberg, posvećen je ostvarivanju napretka i rasta kompanije. U našoj kompaniji svoj profesionalni razvojni put pronalaze najrazličitiji ljudi, ali svaki od njih daje svoj doprinos našem uspjehu. Smatramo da je različitost ključ napretka i razvoja te da svi možemo učiti jedni od drugih. Kao učeća organizacija, dijelimo znanje, ulažemo u njega i veselimo se njegovu proširivanju kroz zapošljavanje novih članova tima.

Moderna tehnologija

Koprivnička pivovara, najnovija je, najmodernija i ekološki najnaprednija u Hrvatskoj. Svake godine u pivovari se rade velika ulaganja kako bi taj status zadržala i dalje. Svojim odgovornim ponašanjem postavili smo primjer za poslovanje u skladu s najvišim ekološkim standardima i kvalitetu u cjelokupnom procesu proizvodnje, distribucije i prodaje piva.

Međunarodno okruženje

Kao dio međunarodne grupacije, Carlsberg Croatia svojim zaposlenicima pruža prilike za učenje i profesionalni razvoj u okruženju mnogo širem od tržišta na kojem posluje. Razmjena znanja s kolegama s drugih tržišta, stalno unapređivanje procesa u skladu s globalnim trendovima, preuzimanje dobrih međunarodnih praksi i sudjelovanje u timovima za izvrsnost ili nadnacionalnim projektima – prilika je mnogo za one koji ih žele iskoristiti.

Bogata povijest

Carlsberg je nedavno proslavio čak 170 godina postojanja, a u svojoj bogatoj povijesti dao je brojne doprinose proizvodnji piva zbog stalnog inzistiranja na primjeni najnaprednijih znanstvenih otkrića. Možda najpoznatiji od doprinosa je pročišćavanje pivskog kvasca, kvasca koji se i danas koristi za proizvodnju većina lagera na svijetu. Zamislite, pH skala je nastala u Carlsbergovom laboratoriju. Ako vas zanima naša povijest, svakako pročitajte više!

Ideja osnivača Carlsberga zato živi i dalje kroz svrhu koju svi u kompaniji živimo - Proizvodnjom piva za bolje danas i sutra.

We use cookies to enhance your experience. By continuing to visit this site you agree to our use of cookies. Learn more.