Projekti

Izdvojeni projekt

 • Najbolje HR prakse

  Godišnji izbor najboljih praksi s područja upravljanja ljudskih potencijala za koji tvrtke dobrovoljno nominiraju svoje projekte. Prikupljanje novih prijava započet će u 12. mjesecu 2017. godine.

  Pročitaj više
 • Sajam poslova u turizmu 2018

  Predbilježite se za Sajam poslova u turizmu kako ne biste propustili prvi val zapošljavanja najboljih kandidata u turizmu i hotelijerstvu. Sajam se održava od 21. do 28. veljače na web stranici mojposaouturizmu.net.

  Pročitaj više
 • MojaPlaća

  Istraživanje o visini plaća je jedino online istraživanje koje prati iznose plaća te financijskih i nefinancijskih benefita te nudi detaljnu analizu plaća napravljenu na uzorku od oko 40.000 ispitanika.

  Pročitaj više
 • Digitalno izdanje knjige Karijere

  Knjiga Karijere dobra je osnova za mlade osobe koje po prvi puta ulaze na tržište rada, ali i pomoć svim zaposlenim osobama koji mijenjaju posao i trebaju 'izbrusiti' svoje vještine u traženju posla.

  Pročitaj više
 • Poslodavac Prvog izbora

  Istraživanje o poslodavcima prvog izbora tradicionalno je istraživanje koje portal MojPosao provodi već jedanaestu godinu za redom. Cilj istraživanja je otkriti koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji općoj javnosti.

  Pročitaj više
 • Istraživanje zadovoljstva zaposlenika

  Istraživanje zadovoljstva zaposlenika s nagradom 'Najbolji poslodavac' provodi portal MojPosao kontinuirano od 2007. godine. Sudionici istraživanja su tvrtke koje samovoljno prijave svoje sudjelovanje, a ocjenu zadovoljstva daju zaposlenici te iste tvrtke

  Pročitaj više
 • Virtualni Dani Karijera i Znanja

  Virtualni dani karijera i znanja održavaju se jednom godišnje te tvrtkama i edukativnim ustanovama daje mogućnost inovativnog predstavljanja potencijalnim kandidatima. Sajam posjećuje više od 250.000 posjetitelja u tri zemlje: Hrvatska, Srbija i Bosna i Hercegovina.

  Pročitaj više

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje