Projekti

Izdvojeni projekt

 • Virtualni Dani Karijera i Znanja

  Projekt Virtualni dani karijera i znanja održava se jednom godišnje putem kojeg se predstavljaju tvrtke i edukativne ustanove. Tijekom trajanja sajma izlagačima se nudi mogućnost predstavljanja na fakultetima u Zagrebu te sudjelovanje na okruglom stolu uz prijenos uživo putem webcasta.

  Pročitaj više
 • Digitalno izdanje knjige Karijere

  Knjiga Karijere dobra je osnova za mlade osobe koje po prvi puta ulaze na tržište rada, ali i pomoć svim zaposlenim osobama koji mijenjaju posao i trebaju 'izbrusiti' svoje vještine u traženju posla.

  Pročitaj više
 • MojaPlaća

  Istraživanje o visini plaća je jedino online istraživanje koje prati iznose plaća te financijskih i nefinancijskih benefita te nudi detaljnu analizu plaća napravljenu na uzorku od oko 40.000 ispitanika.

  Pročitaj više
 • Najbolje HR prakse

  Godišnji izbor najboljih praksi s područja upravljanja ljudskih potencijala za koji tvrtke dobrovoljno nominiraju svoje projekte. Prikupljanje novih prijava započet će u 12. mjesecu 2017. godine.

  Pročitaj više

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje