Projekti

Izdvojeni projekt

 • Istraživanje zadovoljstva zaposlenika

  Istraživanje zadovoljstva zaposlenika s nagradom 'Najbolji poslodavac' provodi portal MojPosao kontinuirano od 2007. godine. Sudionici istraživanja su tvrtke koje samovoljno prijave svoje sudjelovanje, a ocjenu zadovoljstva daju zaposlenici te iste tvrtke

  Pročitaj više
 • MojaPlaća

  Istraživanje o visini plaća je jedino online istraživanje koje prati iznose plaća te financijskih i nefinancijskih benefita te nudi detaljnu analizu plaća napravljenu na uzorku od oko 40.000 ispitanika.

  Pročitaj više
 • Vodiči karijere

  Biti praktičan i brz jedna je od osobina koja je važna za uspješnost u obavljanju posla. Stoga smo ponudili četiri lako čitljiva i brza vodiča. Kroz cjeline saznat ćete ključne informacije o startanju na tržištu rada – i to ne samo kako dobiti posao, nego i to kako ga zadržati.

  Pročitaj više
 • Hackathon (#hacklanje)

  Hacklanje je virtualno natjecanje u programiranju čiji je glavni cilj okupiti IT zajednicu. Virtualni hackathon održava se u 4 ciklusa, od kojih svaki traje 10 dana. U navedenom periodu programeri imaju priliku pristupiti platformi, rješavati zadatake, približiti se potencijalnim poslodavcima i osvojiti vrijedne nagrade.

  Pročitaj više
 • HR Days konferencija

  HR Days je godišnja regionalna konferencija s područja upravljanja ljudskim resursima koja se sastoji od niza predavanja, okruglog stola te radionica gdje sudionici imaju priliku za susret s renomiranim HR stručnjacima iz cijelog svijeta.

  Pročitaj više
 • Poslodavac Prvog izbora

  Istraživanje o poslodavcima prvog izbora tradicionalno je istraživanje koje portal MojPosao provodi već jedanaestu godinu za redom. Cilj istraživanja je otkriti koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji općoj javnosti.

  Pročitaj više
 • Sajam poslova u turizmu 2018

  Predbilježite se za Sajam poslova u turizmu kako ne biste propustili prvi val zapošljavanja najboljih kandidata u turizmu i hotelijerstvu. Sajam se održava od 21. do 28. veljače na web stranici mojposaouturizmu.net.

  Pročitaj više
 • Najbolje HR prakse

  Godišnji izbor najboljih praksi s područja upravljanja ljudskih potencijala za koji tvrtke dobrovoljno nominiraju svoje projekte. Prikupljanje novih prijava započet će u 12. mjesecu 2017. godine.

  Pročitaj više

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više. Uvjete korištenja možete pročitati ovdje.