Projekti

Izdvojeni projekt

 • HR Days konferencija

  HR Days je godišnja regionalna konferencija s područja upravljanja ljudskim resursima koja se sastoji od niza predavanja, okruglog stola te radionica gdje sudionici imaju priliku za susret s renomiranim HR stručnjacima iz cijelog svijeta.

  Pročitaj više
 • Virtualni Dani Karijera i Znanja

  Virtualni dani karijera i znanja održavaju se jednom godišnje te tvrtkama i edukativnim ustanovama daje mogućnost inovativnog predstavljanja potencijalnim kandidatima. Sajam posjećuje više od 250.000 posjetitelja u tri zemlje: Hrvatska, Srbija i Bosna i Hercegovina.

  Pročitaj više
 • MojaPlaća

  Istraživanje o visini plaća je jedino online istraživanje koje prati iznose plaća te financijskih i nefinancijskih benefita te nudi detaljnu analizu plaća napravljenu na uzorku od oko 40.000 ispitanika.

  Pročitaj više
 • Vodiči karijere

  Biti praktičan i brz jedna je od osobina koja je važna za uspješnost u obavljanju posla. Stoga smo ponudili četiri lako čitljiva i brza vodiča. Kroz cjeline saznat ćete ključne informacije o startanju na tržištu rada – i to ne samo kako dobiti posao, nego i to kako ga zadržati.

  Pročitaj više
 • Poslodavac Prvog izbora

  Istraživanje o poslodavcima prvog izbora tradicionalno je istraživanje koje portal MojPosao provodi već jedanaestu godinu za redom. Cilj istraživanja je otkriti koji su poslodavci na hrvatskom tržištu rada najatraktivniji općoj javnosti.

  Pročitaj više
 • Najbolje HR prakse

  Godišnji izbor najboljih praksi s područja upravljanja ljudskih potencijala za koji tvrtke dobrovoljno nominiraju svoje projekte. Prikupljanje novih prijava je počelo, a dodjela će se održati na HR Days konferenciji 2019.

  Pročitaj više
 • Sajam poslova u turizmu

  Predbilježite se za Sajam poslova u turizmu kako ne biste propustili prvi val zapošljavanja najboljih kandidata u turizmu i hotelijerstvu. Sajam se održava od 20. do 27. veljače 2019. na web stranici mojposaouturizmu.net.

  Pročitaj više
 • Hackathon (#hacklanje)

  Hacklanje je virtualno natjecanje u programiranju čiji je glavni cilj okupiti IT zajednicu. Virtualni hackathon održava se u 4 ciklusa, od kojih svaki traje 10 dana. U navedenom periodu programeri imaju priliku pristupiti platformi, rješavati zadatake, približiti se potencijalnim poslodavcima i osvojiti vrijedne nagrade.

  Pročitaj više
 • sezonac.hr

  Iako je posao u turizmu sinonim za sezonske poslove, za rad u sezoni ne traže se samo konobari i kuhari. Mnogi trgovački lanci i logističke kompanije traže radnike za sezonski posao. S ciljem bržeg, jednostavnijeg i pravovremenog zapošljavanja upravo sezonskih djelatnika, MojPosao portal organizira Sajam Sezonskih Poslova -sezonac.hr

  Pročitaj više

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.