Share
Tweet
Share
Pošalji prijatelju

Puna vam je kapa teorije? HR Days konferencija donosi rekordan broj praktičnih radionica!

HR za profesionalce

  • Otvorena su vrata 12. HR Days konferencije!

    U Rovinju se ponovno ispisuju najposebnije stranice u svijetu ljudskih potencijala. U tijeku je 12. HR Days konferencija, dvodnevni rendez-vous regionalne HR zajednice!

  • Zajednica HR stručnjaka uskoro se okuplja u Rovinju!

    HR Days konferencija 8. i 9. svibnja u Rovinj donosi kombinaciju ideja, pregršt inspiracije i otvaranje novog 'poglavlja' priče o ljudskim potencijalima, okupljajući pritom više od 600 HR stručnjaka iz Hrvatske i regije!

  • Rovinj u svibnju postaje prijestolnica svjetskog HR-a!

    Inspirativna predavanja stručnjaka svjetskog glasa, okrugli stolovi o aktualnim temama s tržišta rada i trendovima u zapošljavanju, rekordan broj praktičnih radionica i nezaboravni tulum… samo su dio ponude 12. HR Days konferencije koja će se održati 8. i 9. svibnja u Rovinju!

  • Kratki vodič kroz najveći HR event u regiji!

    Bliži nam se 12. izdanje HR Days konferencije, stoga donosimo kratki (a opet sveobuhvatni) pregled aktivnosti kako biste maksimalno iskoristili najveće okupljanje stručnjaka u ljudskim resursima.

  • Spremni za 12. po redu HR Dayse? Donosimo što vas sve očekuje!

    Konferencija s dugogodišnjom tradicijom vraća se svojim korijenima i nekadašnjem proljetnom terminu, održavajući se 8. i 9. svibnja u hotelu Lone u Rovinju.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.