Share
Tweet
Share

Posloprimci

  • 5 najneugodnjih situacija na poslu 5 najneugodnjih situacija na poslu

    Svatko je barem jednom doživio neugodnost na radnom mjestu, a mi vam donosimo popis najgorih 'blamaža'. Zavirite i provjerite nalazi li se među njima i vaša?

  • Zadržite motivaciju tijekom traženja posla Zadržite motivaciju tijekom traženja posla

    Kada krenete u potragu za poslom rijetko se može predvidjeti koliko će ona trajati. A kako vrijeme prolazi, odbijenice se gomilaju, a vaš proračun stanjuje lako je postati obeshrabren. Upravo je tada trenutak da se saberete, dignete glavu i uložite još više truda.

  • Izbjegnite 10 najvećih grešaka u životopisu Izbjegnite 10 najvećih grešaka u životopisu

    Vrlo je lako napraviti greške u životopisu, a iznimno je teško popraviti štetu jednom kada poslodavac dobije takav životopis.

  • U novom newsletteru portala MojPosao pročitajte... U novom newsletteru portala MojPosao pročitajte...

    U novom newsletteru 19. siječnja tajnu selekcijskog postupka otkriva jedan od najpoželjnijih hrvatskih poslodavaca - Vipnet d.o.o.; ispunite upitnik i otkrijte što biste voljeli raditi; provjerite kolika je prosječna plaća za vaše zanimanje.

  • Elena Cvjetković: Koliko ste vješti u networkingu/umrežavanju? Elena Cvjetković: Koliko ste vješti u networkingu/umrežavanju?

    Osobnim kontaktima brže dolazite do posla, poručuje Elena Cvjetković. Saznajte kako širiti svoju mrežu poznanika koji dijele slične interese kao vi u korist zapošljavanja i napredovanja.

  • Razgovor za posao: pripremite se! Razgovor za posao: pripremite se!

    Kandidati griješe kada misle da će većina postavljenih pitanja biti vezana uz njihovo dosadašnje radno iskustvo.

  • 25 kratkih i jasnih: nemojte ovako tražiti posao! 25 kratkih i jasnih: nemojte ovako tražiti posao!

    Donosimo izbor najboljih 25 anti-savjeta u potrazi za poslom. Nadamo se da ćete učiniti upravo suprotno.

  • Upomoć, želim posao i psa Upomoć, želim posao i psa

    Nijedan čovjek nije uspio biti na dva mjesta istovremeno. Kako voljeti (i zadržati) svoj posao i vlastitog psa ukoliko živite sami ili uz druge ljude koji rade i četveronožnog cimera?

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića o kojima možete pročitati više.