Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Vipnet najbolji Poslodavac Partner u 2008. godini

12.02.2009.

Imenovano top pet poslodavaca za najkvalitetnije sustave upravljanja ljudskim resursima

Telekomunikacijska tvrtka Vipnet najbolji je Poslodavac Partner za 2008. godinu. Zatim slijedi Coca-Cola HBC Hrvatska, Microsoft Hrvatska te Zagrebačka banka, dok 5. poziciju dijele Avon Kozmetika i Valamar hoteli i ljetovališta.

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje se organizacijama koje, bez obzira na veličinu i eksponiranost u javnosti, zadovoljavaju standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima.

Najveći broj bodova
Najbolji poslodavci za 2008. godinu rangirani su prema ukupnom broju bodova koje su skupili prema unaprijed razrađenom sustavu bodovanja ukupno 41 procesa upravljanja ljudskim resursima iz područja strategije, regrutiranja i selekcije, rada, motivacije i nagrađivanja, usavršavanja i razvoja te odnosa prema zaposlenicima.

Povodom objave Top 5 Poslodavaca Partnera za 2008. godinu, voditeljica projekta Ivana Zekić objasnila je da se Cetrifikat dodjeljuje za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima, a društva koja nose Certifikat dokazuju da sustavno promišljaju i upravljaju ljudskim resursima u skladu s cjelovitom strategijom poslovanja te da kontinuirano ulažu u svoje ljudske resurse.

"Unatoč izuzetnim rezultatima koji ih jasno razdvajaju od ostalih organizacija na našem tržištu, Top 5 Poslodavci Partneri i dalje ulažu svoje znanje, vrijeme i sredstva i iz godine u godinu se razvijaju u navedenim područjima", zaključila je Zekić.

Vrhunski zaposlenici jamče uspjeh
Rukovoditeljica upravljanja ljudskim potencijalima u Vipnetu, Manuela Mudrinić iznimno je zadovoljna činjenicom što je upravo Vipnet broj jedan među najboljim hrvatskim tvrtkama u upravljanju ljudskim potencijalima.

"To samo dokazuje da mi stvarno imamo partnerski odnos između poslodavca i zaposlenika, a posebno mi je drago da smo dobili svih 100 posto bodova u ocjenjivanju za Certifikat Poslodavac Partner. Time potvrđujemo da smo ne samo lider u inovacijama u Hrvatskoj i na telekom tržištu, već i da svojim izborom zaposlenika i stvaranjem radnih uvjeta i pogodnosti za njih stalno podižemo i standarde na hrvatskom tržištu rada.

Vjerujemo da ćemo i u budućnosti privlačiti mlade stručnjake koji mogu razviti uspješnu karijeru u Vipnetu, jer bez vrhunskih zaposlenika ne bismo imali ni vrhunske rezultate, pa ni ovaj certifikat", izjavila je Manuela Mudrinić.

Certifikatom Poslodavac Partner od samog se početka želi promovirati važnost kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima u poslovnim i drugim organizacijama, uz istovremeno nagrađivanje najboljih, promovirati odjele i funkciju upravljanja ljudskim resursima, unaprijediti procese i povećati standarde te senzibilizirati širu gospodarsku javnost o značaju upravljanja ljudskim resursima.

Aktualni nositelji Certifikata Posodavac Partner su: Atlantic Grupa d.d., Avon Kozmetika d.o.o., Belupo lijekovi i kozmetika d.d., Carlsberg Croatia d.o.o., Chromos boje i lakovi d.d., Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o., Coca-Cola HBC B-H d.o.o., Dalmacijacement d.d., Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., Gradski parking d.o.o., Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska Lutrija d.o.o., Istraturist Umag d.d., Jamnica d.d., Johnson & Johnson S.E. d.o.o., Končar – Elektronika i informatika d.d., Ledo d.d., Microsoft Hrvatska d.o.o., Milenij Hoteli d.o.o., Orbico d.o.o., PBZ Card d.o.o., Solaris d.d., SOS - Dječje selo Hrvatska, Sunce Koncern d.d., Tele2 d.o.o., Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o., Vipnet d.o.o., Volksbank d.d., Zagrebačka banka d.d. te Zvijezda d.d. (V. K.)

Aktualno

 • Kad potrošač ode u stečaj, ostaje bez auta i mobitela Kad potrošač ode u stečaj, ostaje bez auta i mobitela

  Dužniku ostaje samo ono što je potrebno za egzistencijalni minimum, on prestaje biti 'svoj gazda' jer mora dobiti povjerenika, odnosno 'stečajnog upravitelja'.

 • Preko 20.000 plaća u javnom sektoru veće od 10.000 kn Preko 20.000 plaća u javnom sektoru veće od 10.000 kn

  Ministar financija Boris Lalovac gostovao je u HTV-ovu Dnevniku. Osobni bankrot, fiskalizacija i rebalans proračuna neke su od tema o kojima je govorio. Otkrio je i kako preko 20 tisuća zaposlenih u državnom i javnom sektoru prima plaću veću od 10.000 kuna.

 • Znate li tko najviše ulaže u Hrvatsku? Znate li tko najviše ulaže u Hrvatsku?

  Austrija je tradicionalno najveći strani ulagač u Hrvatskoj. Prema podacima Hrvatske narodne banke, izravna ulaganja iz te države u 2012. godini iznosila su 683,6 milijuna eura. No postoji i veći "ulagač" o kojem se ni u javnosti ni u ekonomskim i političkim krugovima ne govori.

 • Popis najtraženijih poslova u Europi Popis najtraženijih poslova u Europi

  Njemačka uvjetnu bruto zaradu za useljenike smanjila na 44.000 € godišnje.

 • Nakon objave 'liste srama' 2.525 radnika dobilo plaću Nakon objave 'liste srama' 2.525 radnika dobilo plaću

  Od 17. srpnja okončani su inspekcijski nadzori kod devet poslodavaca, a protiv sedam poslodavaca i odgovornih osoba podneseni su optužni prijedlozi prekršajnim sudovima jer radnicima nisu isplatili minimalac u propisanom roku.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje