Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju
Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Vipnet najbolji Poslodavac Partner u 2008. godini

12.02.2009.

Imenovano top pet poslodavaca za najkvalitetnije sustave upravljanja ljudskim resursima

Telekomunikacijska tvrtka Vipnet najbolji je Poslodavac Partner za 2008. godinu. Zatim slijedi Coca-Cola HBC Hrvatska, Microsoft Hrvatska te Zagrebačka banka, dok 5. poziciju dijele Avon Kozmetika i Valamar hoteli i ljetovališta.

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje se organizacijama koje, bez obzira na veličinu i eksponiranost u javnosti, zadovoljavaju standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima.

Najveći broj bodova
Najbolji poslodavci za 2008. godinu rangirani su prema ukupnom broju bodova koje su skupili prema unaprijed razrađenom sustavu bodovanja ukupno 41 procesa upravljanja ljudskim resursima iz područja strategije, regrutiranja i selekcije, rada, motivacije i nagrađivanja, usavršavanja i razvoja te odnosa prema zaposlenicima.

Povodom objave Top 5 Poslodavaca Partnera za 2008. godinu, voditeljica projekta Ivana Zekić objasnila je da se Cetrifikat dodjeljuje za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima, a društva koja nose Certifikat dokazuju da sustavno promišljaju i upravljaju ljudskim resursima u skladu s cjelovitom strategijom poslovanja te da kontinuirano ulažu u svoje ljudske resurse.

"Unatoč izuzetnim rezultatima koji ih jasno razdvajaju od ostalih organizacija na našem tržištu, Top 5 Poslodavci Partneri i dalje ulažu svoje znanje, vrijeme i sredstva i iz godine u godinu se razvijaju u navedenim područjima", zaključila je Zekić.

Vrhunski zaposlenici jamče uspjeh
Rukovoditeljica upravljanja ljudskim potencijalima u Vipnetu, Manuela Mudrinić iznimno je zadovoljna činjenicom što je upravo Vipnet broj jedan među najboljim hrvatskim tvrtkama u upravljanju ljudskim potencijalima.

"To samo dokazuje da mi stvarno imamo partnerski odnos između poslodavca i zaposlenika, a posebno mi je drago da smo dobili svih 100 posto bodova u ocjenjivanju za Certifikat Poslodavac Partner. Time potvrđujemo da smo ne samo lider u inovacijama u Hrvatskoj i na telekom tržištu, već i da svojim izborom zaposlenika i stvaranjem radnih uvjeta i pogodnosti za njih stalno podižemo i standarde na hrvatskom tržištu rada.

Vjerujemo da ćemo i u budućnosti privlačiti mlade stručnjake koji mogu razviti uspješnu karijeru u Vipnetu, jer bez vrhunskih zaposlenika ne bismo imali ni vrhunske rezultate, pa ni ovaj certifikat", izjavila je Manuela Mudrinić.

Certifikatom Poslodavac Partner od samog se početka želi promovirati važnost kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima u poslovnim i drugim organizacijama, uz istovremeno nagrađivanje najboljih, promovirati odjele i funkciju upravljanja ljudskim resursima, unaprijediti procese i povećati standarde te senzibilizirati širu gospodarsku javnost o značaju upravljanja ljudskim resursima.

Aktualni nositelji Certifikata Posodavac Partner su: Atlantic Grupa d.d., Avon Kozmetika d.o.o., Belupo lijekovi i kozmetika d.d., Carlsberg Croatia d.o.o., Chromos boje i lakovi d.d., Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o., Coca-Cola HBC B-H d.o.o., Dalmacijacement d.d., Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., Gradski parking d.o.o., Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska Lutrija d.o.o., Istraturist Umag d.d., Jamnica d.d., Johnson & Johnson S.E. d.o.o., Končar – Elektronika i informatika d.d., Ledo d.d., Microsoft Hrvatska d.o.o., Milenij Hoteli d.o.o., Orbico d.o.o., PBZ Card d.o.o., Solaris d.d., SOS - Dječje selo Hrvatska, Sunce Koncern d.d., Tele2 d.o.o., Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o., Vipnet d.o.o., Volksbank d.d., Zagrebačka banka d.d. te Zvijezda d.d. (V. K.)

Aktualno

 • Zašto male informatičke tvrtke ne zanimaju državu? Zašto male informatičke tvrtke ne zanimaju državu?

  Oko 40% svih IT rješenja i usluga u Republici Hrvatskoj izvrši se za potrebe države.

 • Lalovac: Stopu od 40 posto oporezivanja plaće treba ukinuti Lalovac: Stopu od 40 posto oporezivanja plaće treba ukinuti

  Govoreći o promjenama u oporezivanju dohotka, u okviru okruglog stola 'Kako pobuditi rast hrvatskog gospodarstva', ministar financija Boris Lalovac najavio je mogućnost ukidanja najviše stope poreza na dohodak od 40 posto.

 • Građani se moraju zaduživati da bi preživjeli mjesec Građani se moraju zaduživati da bi preživjeli mjesec

  Trenutačno građani duguju ukupno 127 milijardi kuna kredita, a u protekloj su godini dana podignuli gotovo milijardu kuna gotovinskih kredita ili točno 990,6 milijuna na koje otpada 30 posto svih njihovih kredita, piše Slobodna Dalmacija.

 • Vlada ukida poticaje za stambenu štednju Vlada ukida poticaje za stambenu štednju

  Za poticanje stambene štednje godišnje se iz proračuna isplaćuje oko 200 milijuna kuna, a sredstva se nenamjenski koriste, upozoravaju iz Vlade, piše Novi list.

 • Banke i telekomi opraštat će dugove siromašnima Banke i telekomi opraštat će dugove siromašnima

  Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić izjavila je da su na današnjem sastanku predstavnici banaka i teleoperatera izrazili spremnost na otpis duga najugroženijim građanima - korisnicima socijalnih naknada i umirovljenicima s najnižim mirovinama kojima ukupni dug nije veći od 10.000 kuna.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje