Press centar Partneri Objava oglasa Marketing | English
Nemaš korisnički račun? Registriraj se! | Zaboravljena lozinka

Vipnet najbolji Poslodavac Partner u 2008. godini

12.02.2009.

Imenovano top pet poslodavaca za najkvalitetnije sustave upravljanja ljudskim resursima

Telekomunikacijska tvrtka Vipnet najbolji je Poslodavac Partner za 2008. godinu. Zatim slijedi Coca-Cola HBC Hrvatska, Microsoft Hrvatska te Zagrebačka banka, dok 5. poziciju dijele Avon Kozmetika i Valamar hoteli i ljetovališta.

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje se organizacijama koje, bez obzira na veličinu i eksponiranost u javnosti, zadovoljavaju standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima.

Najveći broj bodova
Najbolji poslodavci za 2008. godinu rangirani su prema ukupnom broju bodova koje su skupili prema unaprijed razrađenom sustavu bodovanja ukupno 41 procesa upravljanja ljudskim resursima iz područja strategije, regrutiranja i selekcije, rada, motivacije i nagrađivanja, usavršavanja i razvoja te odnosa prema zaposlenicima.

Povodom objave Top 5 Poslodavaca Partnera za 2008. godinu, voditeljica projekta Ivana Zekić objasnila je da se Cetrifikat dodjeljuje za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima, a društva koja nose Certifikat dokazuju da sustavno promišljaju i upravljaju ljudskim resursima u skladu s cjelovitom strategijom poslovanja te da kontinuirano ulažu u svoje ljudske resurse.

"Unatoč izuzetnim rezultatima koji ih jasno razdvajaju od ostalih organizacija na našem tržištu, Top 5 Poslodavci Partneri i dalje ulažu svoje znanje, vrijeme i sredstva i iz godine u godinu se razvijaju u navedenim područjima", zaključila je Zekić.

Vrhunski zaposlenici jamče uspjeh
Rukovoditeljica upravljanja ljudskim potencijalima u Vipnetu, Manuela Mudrinić iznimno je zadovoljna činjenicom što je upravo Vipnet broj jedan među najboljim hrvatskim tvrtkama u upravljanju ljudskim potencijalima.

"To samo dokazuje da mi stvarno imamo partnerski odnos između poslodavca i zaposlenika, a posebno mi je drago da smo dobili svih 100 posto bodova u ocjenjivanju za Certifikat Poslodavac Partner. Time potvrđujemo da smo ne samo lider u inovacijama u Hrvatskoj i na telekom tržištu, već i da svojim izborom zaposlenika i stvaranjem radnih uvjeta i pogodnosti za njih stalno podižemo i standarde na hrvatskom tržištu rada.

Vjerujemo da ćemo i u budućnosti privlačiti mlade stručnjake koji mogu razviti uspješnu karijeru u Vipnetu, jer bez vrhunskih zaposlenika ne bismo imali ni vrhunske rezultate, pa ni ovaj certifikat", izjavila je Manuela Mudrinić.

Certifikatom Poslodavac Partner od samog se početka želi promovirati važnost kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima u poslovnim i drugim organizacijama, uz istovremeno nagrađivanje najboljih, promovirati odjele i funkciju upravljanja ljudskim resursima, unaprijediti procese i povećati standarde te senzibilizirati širu gospodarsku javnost o značaju upravljanja ljudskim resursima.

Aktualni nositelji Certifikata Posodavac Partner su: Atlantic Grupa d.d., Avon Kozmetika d.o.o., Belupo lijekovi i kozmetika d.d., Carlsberg Croatia d.o.o., Chromos boje i lakovi d.d., Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o., Coca-Cola HBC B-H d.o.o., Dalmacijacement d.d., Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., Gradski parking d.o.o., Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska Lutrija d.o.o., Istraturist Umag d.d., Jamnica d.d., Johnson & Johnson S.E. d.o.o., Končar – Elektronika i informatika d.d., Ledo d.d., Microsoft Hrvatska d.o.o., Milenij Hoteli d.o.o., Orbico d.o.o., PBZ Card d.o.o., Solaris d.d., SOS - Dječje selo Hrvatska, Sunce Koncern d.d., Tele2 d.o.o., Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o., Vipnet d.o.o., Volksbank d.d., Zagrebačka banka d.d. te Zvijezda d.d. (V. K.)

Aktualno

 • Priče o manjku ovog kadra su prenapuhane? Priče o manjku ovog kadra su prenapuhane?

  Dok sindikati upozoravaju da zbog loših uvjeta rada i niskih plaća medicinske sestre napuštaju Hrvatsku te pacijente neće imati tko liječiti, u Hrvatskoj komori medicinskih sestara tvrde kako su priče o manjku tog kadra 'prenapuhane', a u Hrvatskoj se danas školuje previše medicinskih sestara koje sustav ne može 'progutati'.

 • Tehnologija će ugroziti 57,9 posto radnih mjesta u Hrvatskoj? Tehnologija će ugroziti 57,9 posto radnih mjesta u Hrvatskoj?

  Tehnološki napredak u narednim desetljećima znatno će utjecati na više od polovice radnih mjesta u u 28 zemalja EU.

 • Skupljači ljekovitog bilja zarade najmanje 300 kuna dnevno Skupljači ljekovitog bilja zarade najmanje 300 kuna dnevno

  Nema traženijeg posla u posljednja dva mjeseca među stanovnicima zagorskog dijela Šibensko-kninske županije od posla berača ljekovitog bilja.

 • Čak 44% Hrvata 'začinilo' je posao ljubavnom avanturom Čak 44% Hrvata 'začinilo' je posao ljubavnom avanturom

  Iako svi znaju da nije mudro miješati posao i zadovoljstvo, ljubav na poslu ponekad nije moguće izbjeći. Koliko se upuštamo u ljubavne avanture ili veze na radnome mjestu portal MojPosao istražio je u anketi provedenoj na više od 1100 ispitanika.

 • Što donosi novi Zakon o radu Što donosi novi Zakon o radu

  Izmjene Zakona o radu nakon godinu i pol dana pregovaranja i usuglašavanja izglasane su u Hrvatskom saboru, bez konsenzusa sa sindikatima i poslodavcima.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje