Share
Tweet
+1
Share
Pošalji prijatelju

Vipnet najbolji Poslodavac Partner u 2008. godini

Imenovano top pet poslodavaca za najkvalitetnije sustave upravljanja ljudskim resursima

Telekomunikacijska tvrtka Vipnet najbolji je Poslodavac Partner za 2008. godinu. Zatim slijedi Coca-Cola HBC Hrvatska, Microsoft Hrvatska te Zagrebačka banka, dok 5. poziciju dijele Avon Kozmetika i Valamar hoteli i ljetovališta.

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje se organizacijama koje, bez obzira na veličinu i eksponiranost u javnosti, zadovoljavaju standarde kvalitete u upravljanju ljudskim resursima.

Najveći broj bodova
Najbolji poslodavci za 2008. godinu rangirani su prema ukupnom broju bodova koje su skupili prema unaprijed razrađenom sustavu bodovanja ukupno 41 procesa upravljanja ljudskim resursima iz područja strategije, regrutiranja i selekcije, rada, motivacije i nagrađivanja, usavršavanja i razvoja te odnosa prema zaposlenicima.

Povodom objave Top 5 Poslodavaca Partnera za 2008. godinu, voditeljica projekta Ivana Zekić objasnila je da se Cetrifikat dodjeljuje za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima, a društva koja nose Certifikat dokazuju da sustavno promišljaju i upravljaju ljudskim resursima u skladu s cjelovitom strategijom poslovanja te da kontinuirano ulažu u svoje ljudske resurse.

"Unatoč izuzetnim rezultatima koji ih jasno razdvajaju od ostalih organizacija na našem tržištu, Top 5 Poslodavci Partneri i dalje ulažu svoje znanje, vrijeme i sredstva i iz godine u godinu se razvijaju u navedenim područjima", zaključila je Zekić.

Vrhunski zaposlenici jamče uspjeh
Rukovoditeljica upravljanja ljudskim potencijalima u Vipnetu, Manuela Mudrinić iznimno je zadovoljna činjenicom što je upravo Vipnet broj jedan među najboljim hrvatskim tvrtkama u upravljanju ljudskim potencijalima.

"To samo dokazuje da mi stvarno imamo partnerski odnos između poslodavca i zaposlenika, a posebno mi je drago da smo dobili svih 100 posto bodova u ocjenjivanju za Certifikat Poslodavac Partner. Time potvrđujemo da smo ne samo lider u inovacijama u Hrvatskoj i na telekom tržištu, već i da svojim izborom zaposlenika i stvaranjem radnih uvjeta i pogodnosti za njih stalno podižemo i standarde na hrvatskom tržištu rada.

Vjerujemo da ćemo i u budućnosti privlačiti mlade stručnjake koji mogu razviti uspješnu karijeru u Vipnetu, jer bez vrhunskih zaposlenika ne bismo imali ni vrhunske rezultate, pa ni ovaj certifikat", izjavila je Manuela Mudrinić.

Certifikatom Poslodavac Partner od samog se početka želi promovirati važnost kvalitetnog upravljanja ljudskim resursima u poslovnim i drugim organizacijama, uz istovremeno nagrađivanje najboljih, promovirati odjele i funkciju upravljanja ljudskim resursima, unaprijediti procese i povećati standarde te senzibilizirati širu gospodarsku javnost o značaju upravljanja ljudskim resursima.

Aktualni nositelji Certifikata Posodavac Partner su: Atlantic Grupa d.d., Avon Kozmetika d.o.o., Belupo lijekovi i kozmetika d.d., Carlsberg Croatia d.o.o., Chromos boje i lakovi d.d., Coca-Cola HBC Hrvatska d.o.o., Coca-Cola HBC B-H d.o.o., Dalmacijacement d.d., Erste & Steiermärkische S-Leasing d.o.o., Gradski parking d.o.o., Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Hrvatska Lutrija d.o.o., Istraturist Umag d.d., Jamnica d.d., Johnson & Johnson S.E. d.o.o., Končar – Elektronika i informatika d.d., Ledo d.d., Microsoft Hrvatska d.o.o., Milenij Hoteli d.o.o., Orbico d.o.o., PBZ Card d.o.o., Solaris d.d., SOS - Dječje selo Hrvatska, Sunce Koncern d.d., Tele2 d.o.o., Valamar hoteli i ljetovališta d.o.o., Vipnet d.o.o., Volksbank d.d., Zagrebačka banka d.d. te Zvijezda d.d. (V. K.)

Aktualno

 • IKEA zaposlenicima uplaćuje 108 milijuna eura u mirovinski fond IKEA zaposlenicima uplaćuje 108 milijuna eura u mirovinski fond

  U znak zahvalnosti za doprinos i vjernost zaposlenika u tvrtki IKEA, ali i drugima u sklopu IKEA Grupe koji svakodnevno doprinose ostvarenju poslovnih ciljeva, IKEA će uplatiti dodatnih 108 milijuna eura u poseban mirovinski fond za zaposlenike IKEA Grupe.

 • Zgrabi posao prije blagdana! Zgrabi posao prije blagdana!

  Traže se pravnici, financijaši, programeri i brojni drugi stručnjaci.

 • Vlada će povećati porodiljne naknade! Vlada će povećati porodiljne naknade!

  Ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nada Murganić potvrdila je kako će se dogodine porodiljne naknade za zaposlene znatno povećati u odnosu na sadašnje.

 • Najbolji poslodavci u 2016.: dm, Henkel i Deegeetal Najbolji poslodavci u 2016.: dm, Henkel i Deegeetal

  Na svečanoj dodjeli nagrada 'Najbolji poslodavac' dodijeljena su priznanja tvrtkama temeljem rezultata istraživanja koje je MojPosao proveo na više od 5.100 zaposlenika.

 • Moderne edukacije oduševile zdravstvene djelatnike Moderne edukacije oduševile zdravstvene djelatnike

  Novi ciklus modernih edukacija Bagatin Akademije započeo je ove subote, 26.11.2016. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Službenom startu prisustvovao je i predsjednik Hrvatske liječničke komore, gospodin Trpimir Goluža, koji je pred više od 100 prisutnih zdravstvenih djelatnika naglasio važnost učenja u hrvatskom zdravstvu, pružio potpunu podršku projektu i pozvao na sudjelovanje u ovom valu promjena.

 • Vlada kreće u obračun s tvrtkama za 10 kuna Vlada kreće u obračun s tvrtkama za 10 kuna

  Četvrtina jdoo-va je u sektoru trgovine na veliko, nema zaposlenih i ostvaruju višemilijunske prihode.

MojPosao koristi kolačiće (eng. cookies) kako bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića. Više o tome možete pročitati ovdje